tomaslaaksonen.marketing@gmail.com
Kasvuhakuisille yritysjohtajille jotka haluavat kasvattaa 
liiketoimintaansa ja voittaa kilpailijansa!

RATKAISE YRITYKSESI SUURIMMAT KASVUN ESTEET TEHOSTAEN LIIKETOIMINTAASI
 JOTTA VOIT OLLA TUOTTAVAMPI JA KASVAA NOPEAMMIN KUIN KILPAILIJASI

Ota konsultointipalveluamme käyttöösi 7 päivän ajaksi ilman minkäänlaisia kustannuksia tai velvoitteita, jonka aikana...

Tutustumme liiketoimintasi kasvun haasteisiin...
Jonka jälkeen näytämme todistettuja menetelmiä, resursseja, toimintatapoja ja strategioita juuri sinun yrityksesi kasvun moninkertaistamiseksi sekä suorituskyvyn parantamiseksi,  jotka mahdollistavat liiketoiminnallesi eksponentiaalisen tavan kasvattaa voittojasi nopeasti työskentelemällä tehokkaammin!
" Liiketoiminta jonka rakennat, tulee olemaan polttoaineena haluamallesi elämälle sekä unelmille ja haaveille jotka haluat toteuttaa."

Haluaisitko moninkertaistaa 

yrityksesi tuottavuuden ilman ylimääräisiä lisäinvestointeja tai riskiä?

Voisin kuvitella, että vastauksesi on innostunut KYLLÄ!
Päätöksesi käyttää aikaasi lukeaksesi tämän, kertoo siitä...
että olet tosissasi yrityksesi kasvattamisessa ja haluat saada ehdottomasti parhaat markkinointitiedot ja liiketoimintastrategiat, jotta voit kääntää yrityksesi suunnan kohti suurempia myyntejä ja voittoja mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Jos yrityksesi ei toimi TÄYDELLISESTI juuri tällä hetkellä tai jos tunnet stressiä tai et ole täysin tyytyväinen siihen, miten paljon rahaa yrityksesi tuottaa (ja miten paljon laitat rahaa taskuusi), sinusta tuntuu että olet jäämässä muista jälkeen tai et ole siellä, missä haluat olla, jatka lukemista...

Yritykseni tehtävä on 
Auttaa yrityksiä skaalaamaan, ylläpitämään ja systematisoimaan liiketoimintaansa maksimaalisen voiton saavuttamiseksi. Jotta saat taloudellista vakautta ja poistat stressin tai turhautumisen, jota saatat kokea.

Tiedän, millaista on yrittää kasvattaa liiketoimintaa ja päästä seuraavalle tasolle, kun sinulla ei ole riittävästi asiakkaita ja tuottoa tukemaan kasvuasi.

Ajan jakaminen yrityksessä ja yrityksessä työskentelyn sekä perheen kanssa vietettävän ajan välillä voi olla stressaavaa. Olitpa sitten aloittamassa tai saavuttanut tietyn menestystason.

Koin joskus samat haasteet, mutta nyt olen kovan työn ja kalliiden elämänoppien ansiosta asemassa, jossa voin auttaa muita. 

Niinpä olen toteuttanut jotain uutta ja vähän erilaista auttaakseni yrittäjiä, jonka avulla he voivat nopeasti skaalata liiketoimintaansa, ylläpitää kasvua ja ottaa käyttöön järjestelmiä voittojensa maksimoimiseksi. 

Kun liiketoiminta on rakennettu hieman toisella tavalla mitä yleisesti kehotetaan, se vapauttaa yrityksen omistajien aikaa, jotta he voivat auttaa useampia ihmisiä.

Jos ajattelet samoin kuin monet auttamani yrittäjät, et todennäköisesti ole kiinnostunut latailemaan ilmaisia oppaita, katselemaan webinaareja webinaarien perään, tai kuluttamaan aikaa ja rahaa nettikursseihin tai palveluihin...
Vain leikkiäksesi sadoilla eri kilpailevilla taktiikoilla, jotka lupaavat paljon, mutta todellisuudessa saavat sinut vain hämillesi ja miettimään...

"mikä nyt näistä helvetin taktiikoista ja palveluista mahtaisi olla juuri minun yritykselleni oikea ja miten sovellan sitä omaan liiketoimintaani"

Yli 10 vuoden ajan autettuani monien eri alojen yritystenomistajia ja opiskeltuani lukuisia eri toimialoja maailmalla, olen suunnitellut, kehittänyt ja luonut erilaisia huippuluokan menetelmiä, resursseja ja toimintatapoja miten yritysten on mahdollista...

..Saada lisää asiakkaita, moninkertaistaa asiakaskohtainen voitto ja lisätä asiakaskohtaisten ostojen määrää... 

Jonka johdosta olen päässyt tilanteeseen, joka on mahdollistanut toteuttamaan jotain, jonka toivoin olevan olemassa silloin kuin itse aloitin yrittäjyyden.

Jonka vuoksi olen nyt päättänyt laittaa kokemukseni, tietoni ja taitoni yrittäjien avuksi, ja keskittänyt suurimman osan ajastani auttamaan ja työskentelemään erityisesti kasvuhakuisten suomalaisten yritysomistajien kanssa, jotka haluavat skipata liiketoiminnan "arvailuleikit" ja tahtovat saada todellisia tuloksia.

Jonka vuoksi haluankin tarjota sinulle nyt ainutlaatuisen tilaisuuden olla osana uutta Business Solution Coaching - ohjelmaani.

Todella monilla yrityksen omistajilla on edessään monia haasteita ja vaikeuksia, mutta hyvin rajallinen määrä resursseja ja rajoitetusti aikaa olla poissa yrityksistään.

Eivätkä he todellakaan halua tuhlata aikaansa, jonka vuoksi halusinkin tarjota parhaat resurssimme käsiisi ilman minkäänlaisia kustannuksia tai velvoitteita.

Halusin myös toteuttaa tämän tavalla, jolla voit moninkertaistaa voittosi ilman lisäinvestointeja tai riskejä yrityksesi osalta, koska...

Tosiasia on, että maailma kehittyy todella nopealla vauhdilla, ja ikävä kyllä kaikki yritykset eivät pysy vauhdissa mukana.

Yrityksen kasvattaminen on jo itsessään vaikeaa, ja se...
että nykyään jopa isoäiti tietää vastaavan tuotteen tai palvelun olevan vain Google-haun päässä, ei ole ainakaan helpottanut asiaa.

Et ole kuitenkaan väärässä, jos olet miettinyt.... että yrityksesi ei oikein hyödynnä täyttä potentiaaliaan ja että tuotteesi ja palvelusi voisi auttaa useampia ihmisiä samalla tuottaen paljon enemmän voittoa.

Haasteen tähän kaikkeen tuo kuitenkin vielä se, että joudut nykyään taistelemaan asiakkaidesi huomiosta suorien kilpailijoidesi lisäksi myös noin 10 000 muun mainostajan kanssa.

Todella monesti yrityksiä hidastaa nämä niin sanotut "one-size fits all" - ratkaisut.

Jonka vuoksi noin 90 % yrityksistä saa harvoin minkäänlaisia todellisia tuloksia ja kasvua aikaiseksi yrityksille suunnatuista materiaaleista, nettikursseista tai palveluista...

Koska ne ovat yleensä uusimpia taktiikoita ja työkaluja, joita on vaikea lähteä soveltamaan tai saada edes toimimaan juuri sinun yrityksellesi ja useammin kuin uskoisikaan monet tarjottavat palvelut, eivät ole lähelläkään sitä mitä liiketoimintasi oikeasti edes tarvitsee juuri nyt.

Syy siihen, että ostamasi kurssi tai palvelu ei tuottanut sinulle rahaa, on usein se, että kurssin tai palvelun opettama / toteuttama asia ei ole ainoa asia, jota tarvitaan onnistumiseen.

"Ostin kurssin copywritingista tai ostin kurssin Facebook-mainonnasta, tilasin uudet verkkosivut tai yrityksen tekemään itselleni google mainontaa... enkä tienannut edes kuluttamaani investointia takaisin", ei välttämättä johdu siitä, että kurssi tai palvelu oli huono. Voi tietysti olla että se olikin, mutta luultavasti se johtuu siitä, että sinulta puuttuu vielä toinen pala tai useita palasia palapelistä.

Monet yritykset, jotka tulevat luoksemme, sanovat, että palkkasimme tämän markkinointitoimiston ja rakensimme uuden 10 000 € verkkosivuston tai palkkasimme Facebook- ja Google-markkinointitoimiston. 

Ja kun kysyn, miksi te teitte sen...? 

Markkinointitoimisto kertoi minulle, että brändimme oli X, Y ja Z. 

Ja tässä kohtaa kysyn: "Luuletteko, että markkinointitoimisto käskee teitä lopettamaan rahan käyttämisen Facebookiin tai olemaan rakentamatta uutta verkkosivustoa tai olla käyttämättä rahaa googlen avainsanoja?". Ei tietenkään, koska heidän tehtävänään on saada teidät käyttämään rahaa näihin asioihin riippumatta siitä, mitä asiakkaanne todella haluavat, ja tämän tarinan kuulen yhä uudelleen ja uudelleen.

Siksi monilla ihmisillä kestää niin kauan onnistua, kun he lähtevät mukaan liiketoimintaan, ja he turhautuvat, koska kaikki kertovat samaa tarinaa.

Siksi onkin paljon tärkeämpää nähdä kokonaisuus siltana siitä, missä olet nyt ja mihin yrität mennä. 

Ja jokainen askel sillassa edustaa yhtä taitoa, jota tarvitset. Jos sinulla ei ole yhtä askelta, et pysty jatkamaan kulkua. 

Vaikeus mikä useimmilla ihmisillä on, on se, että he jatkavat yhden askelman vahvistamista ja heillä on edelleen aukko sillassaan.

Yrittäjänä tiedät, että menestyminen liiketoiminnassa vaatii paljon enemmän kuin että tekee yhden asian oikein.

Ja kuten olet jo varmasti huomannut, ei ole olemassa mitään "one-size fits all" -ratkaisua liiketoiminnalle.

Yrityksessäsi on liian monta liikkuvaa palasta. Aivan kuten joka ainoassa muussakin yrityksessä ympäri maailmaa.

Kuitenkin mitä tulee yrityksen markkinointiin, tuottavuuteen ja kasvustrategiaan, useimmat yrittäjät ja lähes jokainen palveluntarjoaja sortuu näiden one-size-fits-all lähestymistapojen toteuttamiseen ja tarjoamiseen.

Yrittäjänä tiedät, että olet yksilöllinen, ja niin on myös yrityksesikin.

Mutta ennen kaikkea se, missä tilanteessa yrityksesi on tänä päivänä ja mitä se tarvitsee juuri nyt päästäkseen seuraavalle tasolle, on aina hyvin yksilöllistä.

Mikä tahansa näistä yleisistä ratkaisuista yksinkertaisesti sivuuttaa tämän tosiasian ja vain hidastaa matkaasi…

Ja totta puhuen, jopa vaarantaa saavutatko koskaan haluamasi tavoitteet.

‎Koska jatkuvasti muuttuvassa maailmassa vuonna 2022 ja tästä eteenpäin...

Kykyysi moninkertaistaa tuottosi ja kasvattaa liiketoimintaasi lähtee liikkeelle vastaamalla näihin 4 seuraavaan kysymykseen:

 1) Missä ovat yrityksesi nykyiset potentiaalit ja rajoitukset?
 2) Mitä sinun täytyy tehdä JUURI NYT tehdäksesi lisää tuottoja?
 3) Mitkä ovat oikeita strategioita ratkaista nuo haasteet?
 4) Miten toteutat ja sovellat ne oikealla tavalla juuri oman liiketoimintasi kannalta saadaksesi tuloksia nopeasti?

Kaikkien käyttämä sama "one-size-fits-all" -strategia, -malli, tai -taktiikka voi olla salakavala resepti katastrofille, sillä se harvoin ratkaisee sen mitä juuri sinun liiketoiminta tarvitsee nyt.

Silti näen päivittäin niin monen hyvää tarkoittavan yrittäjän sortuvan näihin.

Haluan auttaa sinua sanomaan hyvästit päiville, jolloin jouduit yksin arvailemaan, mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi.

TAVOITTEENI ON YKSINKERTAINEN:
"Auttaa kasvuhakuisia, inspiroituneita yrittäjiä kasvattamaan erittäin kannattava liiketoiminta, jonka pyörittämistä todella rakastaa"

Jonka vuoksi haluan antaa sinulle erityisen tilaisuuden olla osana upouutta Business Solution Coaching-ohjelmaani, jossa minä ja tiimiini autamme sinua saamaan selville, mitä sinun on tehtävä juuri nyt, ja opastusta siihen, miten se tehdään... jotta saat aktivoitua yrityksesi täyden potentiaalin.

Liittymällä Business Solution Coaching -ohjelmaan tulet saamaan eksklusiivisen yhteydenpitoväylän minuun ja tiimiini jonka kautta autamme sinua joko sähköpostitse, whatsapilla tai puhelimitse... Mikä vain tuntuu sinusta luontevimmalta ja sopii parhaiten tilanteeseesi.

Lähetettyäsi hakemuksen voit jopa 24 tunnin sisällä aloittaa henkilökohtaisen keskustelun minun ja tiimini kanssa siitä, miten tehostat liiketoimintaasi ja kasvatat voittojasi.
 
Kuuntelen ideoitasi ja huolenaiheitasi, ja käytän vuosien kokemustani auttaakseni löytämään parhaimman polun juuri sinun tilanteeseesi.

Ja jos jokin ei toimi välittömästi niin ei hätää... autamme sinua korjaamaan kurssia, kunnes pääsemme haluttuun määränpäähän.

Minä ja tiimini olemme apunasi koko matkan ajan.

Voit koska tahansa lähettää mieleesi tulevia ideoita tai kysymyksiä joihin saat nopeasti vastauksen.

Tästä alkaen sinun ei tarvitse olla enää yksin!

Varmistaakseni että saat tuloksia, annan sinulle siis pääsyn samaan tiimiin, jota itse käytän omassa yrityksessäni sekä hyödyllisimpiin resursseihin joita itse käytämme... jolloin sinun ei tarvitse yrittää etsiä vastauksia tuhansista artikkeleista, webinaareista tai verkkokursseista.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että maanantaista perjantaihin…
meidän resurssimme ja kokemuksemme ovat sinun yrityksesi taustatukena.

Sinulla on siis mahdollisuus olla yhteydessä meihin viitenä päivänä viikossa, jolloin autamme sinua mahdollisissa haasteissa ja esteissäsi liittyen:

 - Markkinointistrategioihin ja taktiikkavalintoihin
 - Tarjousten luomiseen ja funneleiden rakenteisiin
 - Copywritingiin ja viestittämiseen
 - Median ostamiseen ja asiakashankintaan
 - Myyntiin ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseen

"Liiketoimintani tuntuu pysyneen paikoillaan jo vuosia ja tunnen jatkuvasti olevani jumissa. Toisinaan olen harkinnut jopa lopettamista."

Liiketoiminnan johtamisen pitäisi olla helpompaa ja tuoda enemmän vaurautta, vapautta sekä saada markkinat näkemään sinut alasi asiantuntijana joka olet.

Sinua saattaa turhauttaa se, ettet saa niin montaa loistavaa työntekijää kuin tarvitsisit
tai ehkä se johtuu liidien vähäisestä määrästä tai huonosta laadusta.

Tai ehkä joudut aina vain taistelemaan vähistä asiakkaista kilpailijoitasi vastaan monesti häviten kisan tai tarjoamaan tuotteita tai palveluitasi olemattomilla katteilla.
Nähdäksesi mitä päivittäin teemme, tässä on muutamia tosielämän tilanteita joissa autamme asiakkaitamme ja joihin olet jo itse mahdollisesti törmännyt tai tulet jossakin kohtaa törmäämään…

Esimerkki #1

"Olen käyttänyt paljon aikaa ja rahaa kokeillessani monia kampanjoita ja mainoksia eri kanavissa, ja jopa palkannut markkinointitoimiston tekemään sen puolestani, mutta mikään ei ole tuottanut toivomiani tuloksia. Monesti on tuntunut kuitenkin siltä, että olemme tehneet hyvää työtä, mutta myyntiä ja kasvua ei vain tapahdu odotetulla tavalla."

Sinusta saattaa tuntua, että mainostaminen ei toimi sinulle tai ehkä yrityksesi toimii tällä hetkellä niin pienillä marginaaleilla, että median ostaminen ei ole edes mahdollista tällä hetkellä.

Pahimmassa tapauksessa, jos ajat maksullista liikennettä sivulle, ehkä vain menetät rahaa joka päivä.

Olet turhautunut, koska et tiedä mitä tehdä. Kaikki saattaa tuntua hakuammunnalta.

Mitä siis teet korjataksesi sen?

Todellisuudessa todella moni asia voi olla väärin…

 - Sinulla saattaa olla konversio-ongelma
 - Mainos on ehkä kohdennettu väärin
 - Onko sinulla "taloudellinen" ongelma, koska AOV (tilausten keskimääräinen arvo) on liian alhainen?‎
 - ‎Tai ehkä syy, miksi kampanja ei tuota tulosta, on se, että teknisessä toteutuksessa on jotain pielessä.
- Toisinaan ongelman saattaa tuottaa se, että tarjoamallesi tuotteelle / palvelulle ei ole luontaista kysyntää.


Esimerkki #2.

"En saa "kylmää" yleisöä tarttumaan tarjouksiini, vaikka tiedän sen toimivan ainakin jollain tasolla, sillä olemassa olevat asiakkaani ovat tarttuneet siihen. Mutta nyt Facebookin, Googlen tai Youtuben kautta en tunnu saavan kunnollista tulosta."

Mitä teet korjataksesi asian?

Tämän kaltainen tilanne on hyvin yleinen. Haasteen tähän tuo se, että ratkaisu on aina hyvin yksilöllinen, ja ongelmia voi olla monia, kuten...

 - Syy saattaa olla luovan sisällön kanssa
 - Ehkä tarjouksesi ei oikein puhuttele asiakkaitasi
 - Tarkennuksesi on saattanut mennä pieleen ja tarjouksesi menee väärälle yleisölle
 - Ehkä näytät täysin väärällä mainoskanavalla kampanjaasi
 - Saattaa olla, jos tarjouksesi olisi vahvempi, sinulla ei edes olisi tätä ongelmaa


Esimerkki #3.

‎"Olemme onnistuneet kasvattamaan liikevaihtoamme tasaisesti, mutta liikevoitomme ei ole kasvanut samassa suhteessa, emmekä ole löytäneet tähän toimivaa ratkaisua." 

‎Näissäkin tilanteissa, joissa yrityksen liikevaihto on saatu kasvamaan, mutta liikevoitot eivät kasva odotetulla tavalla, ovat ‎pysähtyneet tai jopa kutistuneet, tilannetta on mahdollista lähteä korjaamaan monella eri tavalla...

 -‎ Saattaa olla että liiketoimintamallin muuttaminen on yrityksellesi ajankohtaista. ‎
 - Ratkaisu voi löytyä esimerkiksi moninkertaistamalla asiakkaidesi elinkaaren arvon.
 - Mahdollisesti hinnoittelumallin muuttaminen on tilanteeseesi sopiva ratkaisu.
 ‎- Saatat ehkä menettää tuhansien edestä voittoja, koska asiakkaasi eivät pysy kanssasi pitkään.

Kaikki edellä mainitut ja lukuisat muut liiketoiminnan haasteet ovat useasti vaikea nähdä ja ratkaista. 

Joten mistä tiedät mikä todellinen ongelma on ja mitä lähteä korjaamaan?

Strateginen yhteistyö kanssamme voi kuitenkin auttaa sinua löytämään ratkaisun siihen, mikä sinua pidättelee liiketoiminnassasi...
Pureudumme kanssasi syvälle haasteisiin joita kohtaat, sekä kehitämme yhdessä suunnitelman, joka on luotu vastaamaan juuri sinun liiketoimintasi ongelmakohtia.

7 päivän ajan saat siis mahdollisuuden hyödyntää rakentamaani liiketoimintastrategioiden, markkinoinnin sekä mediaostajien erikoisasiantuntijoista koostuvaa tiimiäni ongelmien ratkaisemiseen ja tulosten nopeuttamiseen sekä varmistaaksesi, että toteutat asiat oikealla tavalla jotta voit ratkaista suurimmat liiketoimintasi esteet ja saavuttamaan johdonmukaista kasvua säästämällä kallisarvoista aikaasi ja rahaa, kun et joudu yksin arvailemaan mikä voisi toimia parhaiten.

Auttaakseni sinua ratkaisemaan tämän kaltaiset haasteet‎ ja ollaksesi pysäyttämätön vuonna 2022... alkaa selvittämällä missä ovat yrityksesi nykyiset potentiaalit ja rajoitukset.

On tietenkin sanomattakin selvää, jos aion käyttää aikaani ja resurssejani sinun liiketoimintasi auttamiseen, minun täytyy olla varma siitä, että ajatusmaailmamme sopivat yhteen.

Siksi listasin muutaman kriteerin, jotka sinun tulee täyttää, jotta voit hyödyntää tämän mahdollisuuden.
1) Yrityksesi liikevaihto on vähintään 50 000 - 100 000 € vuodessa.

‎Selvyyden vuoksi – Tämä ei ole tarkoitettu aloittelijoille.
Jos et siis ole vielä päässyt liikkeelle ja tee myyntiä yrityksessä, johon haluat apua, tämä ei ole ihan vielä sinulle ajankohtainen.‎

2) Olet motivoitunut.

Ainoa tarkoituksesi ei ole vain tehdä rahaa. 

Sinulla on syvempi syy kuin vain rahan ansaitseminen. 
‎Ehkä se on huolehtia lapsistasi, auttaa yhteisöäsi tai todistaa vain itsellesi ja perheellesi, että pystyt tähän.
Tosiasia on, että tulee aikoja, jolloin asiat tuntuvat vaikeilta.
Jos sinulla ei ole voimakasta "syytä" joka ajaa sinua eteenpäin, ei ole paljoakaan mitä minä tai kukaan muukaan voi tehdä auttaakseen sinua.‎

3) Et ole vain "äkkirikastumassa".

Tässä ei ole kyse siitä.
Tarkoitus on saada yrityksesi palvelemaan paremmin asiakkaitasi ja luoda liiketoiminta, joka kukoistaa jopa ilman sinua. 
Vaikkakin monet asiakkaistani päätyvätkin täyttämään kalenterinsa ja tekemään paljon rahaa melko nopeasti, se johtuu siitä, että he todella välittävät huippuluokan palvelun tai tuotteen toimittamisesta, nauttivat työstään ja aidosti välittävät siitä, että voivat palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin.

Jos välität ainoastaan pankkitilisi saldosta, tämä ei ole sinulle.

Olet nyt nähnyt mistä on kyse ja näkisin että sinulla on edessäsi kolme vaihtoehtoa...

Vaihtoehto #1:

Älä tee mitään ja pysy juuri siinä, missä olet nyt. 
Jos sinulla on jo tehokkaita toimintatapoja käytössäsi ja kasvatat liiketoimintasi voittoja tasaisesti, etkä ole huolissasi siitä, että uudet asiakkaat saattavat loppua vuosien kuluessa... Silloin et ehkä tarvitse tätä.

Ehkä olet todella menestynyt, mutta haluat kasvaa (ja samalla säilyttää mielenterveytesi) ja tiedät että tekemällä samoja asioita uudelleen ja uudelleen odottaen erilaista lopputulosta ei tule toimimaan. Tai ehkä kamppailet yrityksen kanssa, joka todellisuudessa vie niin paljon aikaasi ja vaivannäköäsi, että olet stressaantunut että menetät sen elämän, jonka olit luullut saavasi...
silloin sinulle jää kaksi muuta vaihtoehtoa.

Vaihtoehto #2:

Tee se itse. 
Voit seurata kaikkia niitä miljoonia markkinointiuutisia ja blogikirjoituksia sekä viettää aikaasi webinaareilla ja verkkokursseilla, joita julkaistaan joka päivä...
Sitten yrittää analysoida kaikkia niitä tuhansia ideoita, jotka kulkevat tällä hetkellä sosiaalisen median syötteessäsi...
Ja toivoa, että valitset oikean... sen, joka voisi todella antaa sinulle toivomasi tulokset.
Jos sinulla on paljon ylimääräistä aikaa opetella jatkuvasti lisää ja olet valmis tekemään kovasti töitä sekä viettämään satoja tunteja tietokoneen ja kirjojen ääressä on myös vaihtoehto ratkaista liiketoimintasi kasvun haasteet.

Vaihtoehto #3:

Kokeile konsultointipalveluamme 7 päivän ajan ilman minkäänlaisia kustannuksia tai velvoitteita, jonka aikana...

Selvittämme missä ovat yrityksesi nykyiset potentiaalit ja rajoitukset sekä mitä markkinoinnissasi tapahtuu ja näytämme todistettuja menetelmiä, resursseja, toimintatapoja ja strategioita juuri sinun yrityksesi kasvun moninkertaistamiseksi sekä suorituskyvyn parantamiseksi, jotka mahdollistavat liiketoiminnallesi eksponentiaalisen tavan kasvattaa voittojasi nopeasti työskentelemällä tehokkaammin!

Kysymys siis kuuluukin, mikä näistä kolmesta vaihtoehdosta... on sinulle helpoin?

Uskon että maailmassa on kahdenlaisia ihmisiä...

Niitä, jotka vain haaveilevat tavoitteidensa saavuttamisesta ryhtymättä koskaan toimenpiteisiin niiden toteuttamiseksi... ja niitä, jotka ovat valmiita toimimaan, kun tilaisuus näyttäytyy.

Koska olet lukenut viestini tähän asti, uskon, että olet yksi niistä harvoista erityisistä, jotka ovat valmiita toimimaan.

Jos olen oikeassa ja olet yhä kanssani... Olen valmis auttamaan sinua ja lähettämään sinulle viestin, jonka otsikkona on: Onnittelut! Olet hyväksytty!

Mutta ainoastaan sinä voit tehdä sen päätöksen.

Varaa paikkasi NYT, koska paikat jaetaan varausjärjestyksessä!

Ja syy tähän on...
Voimme auttaa vain rajoitetun määrän yrityksiä kerrallaan, jonka vuoksi paikkoja on kuukausittain hyvin rajoitetusti ja ne tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja kun ne ovat menneet... no, ne ovat menneet!

Jos tämä sivu on yhä täällä, paikkoja on vielä vapaana. Mutta pidämme oikeuden keskeyttää tämän tarjouksen kun paikat ovat täynnä.

Kiitos että luit tämän kirjeen, odotan innolla työskentelyä kanssasi, kuullakseni tarinasi ja lisää liiketoiminnastasi!

Tässä on muutamia asioita, joihin aluksi keskitymme yksityisasiakkaidemme kanssa ja joista saatamme aloittaa työskentelyn ja toteuttamisen myös sinun liiketoimintaasi ensimmäisten 7 päivän aikana

 • Miten voit alkaa veloittamaan huomattavasti enemmän tuotteista sekä palveluistasi ja asiakkaat todella kiittävät sinua siitä.
 • Miten voitat SUURIMMAT kilpailijasi ottamatta rahoitusta tai riskipääomaa.
 • Miten rakennat tuotteestasi niin loistavan, että potentiaaliset asiakkaat etsivät tavan maksaa siitä.
 • Kuinka tehostat tarjoustasi / kampanjaasi tavalla että asiakkaidesi on vaikea suostutella itselleen olla tarttumatta siihen.
 • 6 tehokasta asiakashankintamallia, joita voit hyödyntää jopa ilman maksettua mainontaa tai suuria resursseja
 • Miten rakennat liidien hankintajärjestelmän, joka tuottaa yrityksellesi voittoa ja tuo samalla johdonmukaisesti laadukkaita potentiaalisia asiakkaita yrityksellesi.
 • Testatut ja todistetut ikivihreät strategiat, jotka houkuttelevat ja ohjaavat unelma-asiakkaita verkkosivustoille ja suppiloihin...Riippumatta siitä, mikä hakukone tai sosiaalinen media on käytettävissä.
 • Miten maailman huippuyritykset voittavat 10 tuhansien muiden mainostajien joukosta asiakkaidensa huomion ja miten sinä voit tehdä samoin.
 • Miten saat asiakkaasi tulemaan takaisin luoksesi uudelleen ja uudelleen.
 • Kuinka jätät kilpailijat kauas taaksesi ja teet itsestäsi / yrityksestäsi markkinoidesi ainoan luotettavan valinnan.
 • Miten saat hämmästyttäviä tuloksia pienellä budjetilla suoraviestinnän salaisuuksien avulla.
 • Kuinka valjastat muiden yritysten lahjakkuuden ja resurssien hyödyntämisen huikeat mahdollisuudet lisätä myyntiäsi - ja kannattavuuttasi valtavasti.
 • Miten asemoit yrityksesi niin, että ihmiset eivät voi verrata sinua kilpailijoihisi.

Olet nähnyt vilauksen mistä on kyse...

Nyt miljoonan arvoinen kysymys onkin...

Haluatko tietää erityisesti sinun yrityksesi kohdalla, mitä tehdä seuraavaksi?

"Onkos tässä jotain taka-ajatuksia?"

Olet fiksu kysyessäsi sitä, äläkä huoli, se ei loukkaa tunteitani.
Tilanteessasi esittäisin hyvin samankaltaisen kysymyksen!
Tämä on ilmainen palvelu, koska haluan auttaa useampia yritysten omistajia.

Minä ja tiimini autamme sinua mielellämme, mutta todellinen muutos vaatii myös tarttumista tilaisuuteen ja askeleiden ottamista eteenpäin.

Jos mietit olisiko tämä sinulle vai ei...
Sinun ei tarvitse päättää tänään kyllä tai ei... vaan voit tehdä asiasta täysin tietoisen päätöksen.

Kuitenkin ainoa tapa jonka tiedän, tehdä täysin tietoinen päätös tapahtuu yleisesti sisäpuolelta, ei ulkopuolelta. 

Jonka vuoksi uskonkin että kokeilematta uutta konsultointipalveluamme et voi tehdä kumpaakaan päätöstä samasta syystä kuin et varmasti ostaisi taloakaan katsomatta ensin sen sisäpuolta.

Joten, varaa paikkasi ja katso, miten voimme auttaa sinua seuraavien 7 päivän aikana jonka jälkeen voit tehdä tietoisen päätöksen siitä, oliko se arvokasta sinulle vai ei. Jos se ei ollut sinulle, ei muistella pahalla.

On myös hyvä muistaa että kaikkia liiketoiminnan ongelmia ei luonnollisesti ole mahdollista ratkaista muutamien päivien aikana.

Tarjoamme myös yksinoikeudella tapahtuvaa, käytännönläheistä yksityisvalmennusta kasvuhakuisille yritysjohtajille.

Työskentelemme pienten yritysten kanssa, jotka yrittävät päästä miljoonan euron vuositulokseen - ja voimme auttaa sinua pääsemään seuraavalle tasolle (mille tasolle haluatkaan päästä). 

Työskentelemme myös yritysten kanssa, jotka tekevät jo miljoonia vuodessa - ja voimme auttaa sinua pääsemään myös seuraavalle tasolle.

Työskentelemme monesti sellaisten yritysten kanssa, jotka kamppailevat - omistajien kanssa, jotka ovat turhautuneita, stressaantuneita, loppuun palaneita ja jopa harkitsevat lopettamista: voimme näyttää sinulle, miten voit korjata asiat ja miten saat yrityksestäsi uuden inspiraation, aivan kuten silloin, kun aloitit sen.

Työskentelemme myös sellaisten yritysten kanssa, joilla kaikki on kunnossa ja jotka tuntuvat toimivan täydellä teholla - omistajien kanssa, jotka ovat kiireisiä ja yrittävät selvitä kaiken kanssa kasvattaessaan menestyvää liiketoimintaansa: voimme näyttää, miten voit puristaa vielä enemmän voittaaksesi enemmän ja tehdä samalla keskeisiä muutoksia, jotka antavat sinulle enemmän henkilökohtaista vaurautta ja vapautta.

Lyhyesti sanottuna: jos haluat kasvattaa uutta liiketoimintaa, korjata vaikeuksissa olevaa liiketoimintaa, skaalata menestyvää liiketoimintaa... ja jos haluat lisää vaurautta, vapautta ja markkinaherruutta kaikilla tasoilla... niin tämä uusi ilmainen 7 päivän mittainen ohjelma on lähtökohta sinulle.

Haluan kuitenkin muistuttaa, että emme kuitenkaan voi hyväksyä jokaista hakijaa ohjelmaamme koska yhteistyömme on yleisesti puolesta vuodesta moneen vuoteen kestävä ja työskentelemme vuositasolla kerrallaan ainoastaan 5-10 yksityisasiakkaan kanssa, joten jos sinua ei hyväksytä, se ei johdu sinusta tai yrityksestäsi, vaan siitä, että aikamme ei riitä todella auttamaan niin montaa yritystä samanaikaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan tätä yksinoikeudella tapahtuvaa, käytännönläheistä yksityisvalmennusta, ja haluat tietää mitä siihen kuuluu voit tietysti keskustella siitä mahdollisuudesta 7 päivän jälkeen ja voimme yhdessä miettiä, onko se mahdollista ja sopiiko se tilanteeseesi.

Mutta näiden 7 päivän tarkoitus on ainoastaan auttaa sinua ja antaa sinulle paljon uusia näkökulmia ja opastusta joilla saat selkeyttä ja toimivan suunnitelman jonka voit laittaa täytäntöön.

Uskon todella, että voit tehdä tällaisen tarjouksen vain silloin, kun olet varma, että se, mitä tarjoat, on oikeasti arvokasta. 

Vuosia työskennellessäni useiden eri toimialojen parissa olen melko varma, että kun hyödynnät tämän mahdollisuuden, saat juuri mitä tarvitset, jotta voit tehdä valtavan vaikutuksen liiketoimintaasi vuonna 2022 ja eteenpäin.

Joten, KLIKKAA ALLA olevaa linkkiä ja lähetä meille tietosi, niin voimme aloittaa!

Et tule katumaan sitä.

Ystävällisin terveisin
Tomas Laaksonen

Miten hakuprosessi etenee?

Vaihe 1: Ota Yhteyttä

Valitse sinulle sopivin vaihtoehtoa.
Voit ottaa yhteyttä minuun Whatsappilla tai sähköpostitse.

Kun lähetät viestin, kirjoita alkuun KONSULTOINTI 22 ja riittää, että esittelet itsesi ja perustiedot yrityksestäsi jonka jälkeen palaan sinulle asiaan mahdollisimman pian.

Vaihe 2: Olen sinuun yhteydessä

Lähetän sinulle hakemuksen jossa käydään läpi tämän hetkinen tilanteesi ja tavoitteesi yrittäjänä. 
Ota tähän aikaa ja täytä hakemus huolella. Täyttäminen vie noin 10 minuuttia aikaasi.

Vaihe 3: Pääset keskustelemaan milloin pääset aloittamaan

Käymme vielä tarkemmin läpi tavoitteitasi ja haasteitasi liiketoiminnassa, jonka jälkeen pääsemme laittamaan hommat kunnolla liikkeelle!

VAIHTOEHDOT YHTEYDENOTOLLE:
Valitse sinulle sopiva vaihtoehtoa alta

Copyright 2022 | tomaslaaksonen.com | Kaikki oikeudet pidätetään.
Tämä sivusto ei ole osa Facebookin verkkosivustoa tai Facebook Inc:tä. Lisäksi tämä sivusto ei ole Facebookin hyväksymä millään tavalla. FACEBOOK on FACEBOOK, Inc:n tavaramerkki.
Copyright © . 

TÄRKEÄÄ: Ansiot ja oikeudelliset vastuuvapauslausekkeet

Emme usko nopeasti rikastumiseen tähtääviin ohjelmiin. Uskomme kovaan työhön, lisäarvon tuottamiseen ja muiden auttamiseen. Ja sitä kaikki meidän palvelumme on suunniteltu auttamaan sinua tekemään. Kuten laki sanoo, me emme voi emmekä pysty antamaan mitään takuita omasta kyvystäsi saada tuloksia tai ansaita rahaa ideoillamme, tiedoillamme, ohjelmillamme tai strategioillamme. Me emme tunne sinua, ja kaikki tulokset elämässäsi ovat sinusta itsestäsi kiinni. Olemme täällä auttaaksemme antamalla sinulle parhaita strategioitamme, jotka vievät sinua eteenpäin, nopeammin. Mikään tällä sivulla tai millään verkkosivuillamme tai sähköposteissamme ei kuitenkaan ole lupaus tai takuu tulevista tuloista. Kaikki taloudelliset luvut, joihin viitataan tässä tai missä tahansa sivustossamme tai sähköpostissamme, ovat vain arvioita tai ennusteita tai aiempia tuloksia, eikä niitä pidä pitää tarkkoina, todellisina tai lupauksina mahdollisista tuloista - kaikki luvut ovat vain havainnollistavia. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen tomaslaaksonen.marketing@gmail.com. Kiitos, että piipahdit. Seuraavaan kertaan, ja muista:
 " Liiketoiminta jonka rakennat, tulee olemaan polttoaineena haluamallesi elämälle sekä unelmille ja haaveille jotka haluat toteuttaa."