tomaslaaksonen.marketing@gmail.com
Kasvuhakuisille yritysjohtajille jotka haluavat kasvattaa 
liiketoimintaansa ja voittaa kilpailijansa!

RATKAISE YRITYKSESI KASVUN ESTEET TEHOSTAEN LIIKETOIMINTAASI
 JOTTA VOIT OLLA TUOTTAVAMPI JA KASVAA NOPEAMMIN KUIN KILPAILIJASI

Ota konsultointipalveluamme käyttöösi 7 päivän ajaksi ilman minkäänlaisia kustannuksia tai velvoitteita, jonka aikana...

Tutustumme liiketoimintasi kasvun haasteisiin...
Jonka jälkeen näytämme todistettuja menetelmiä, resursseja, toimintatapoja ja strategioita juuri sinun yrityksesi kasvun moninkertaistamiseksi sekä suorituskyvyn parantamiseksi, jotka mahdollistavat liiketoiminnallesi eksponentiaalisen tavan kasvattaa voittojasi nopeasti työskentelemällä tehokkaammin!
Huomio: Tämä uusi 7-päivän mittainen ohjelma on erittäin suosittu, ja avoimet paikat menevät nopeasti loppuun.
Vain kasvua tavoittelevien yritysten omistajien tulisi hakea.
" Liiketoiminta jonka rakennat, tulee olemaan polttoaineena haluamallesi elämälle sekä unelmille ja haaveille jotka haluat toteuttaa."

Yrityksen omistaja...

Haluaisitko moninkertaistaa 

yrityksesi tuottavuuden ilman ylimääräisiä lisäinvestointeja tai riskiä?

Voisin kuvitella, että vastauksesi on innostunut KYLLÄ!
Päätöksesi käyttää aikaasi lukeaksesi tämän, kertoo siitä...
että olet tosissasi yrityksesi kasvattamisessa ja haluat saada ehdottomasti parhaat markkinointitiedot ja liiketoimintastrategiat, jotta voit kääntää yrityksesi suunnan kohti suurempia myyntejä ja voittoja mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Jos yrityksesi ei toimi TÄYDELLISESTI juuri tällä hetkellä, tunnet stressiä tai et ole ihan täysin tyytyväinen siihen, miten paljon rahaa yrityksesi tuottaa (ja miten paljon laitat rahaa taskuusi), sinusta tuntuu että olet jäämässä muista jälkeen ja et ole ihan siellä, missä haluat olla, jatka lukemista...

Jos sinusta tuntuu että teet liikaa töitä yrityksessäsi, mutta et vain saavuta haluamaasi ja ansaitsemaasi elämäntapaa tai tulotasoa...

Oletko kyllästynyt jahtaamaan uusia asiakkaita, vaihtamaan aikaa rahaan ja kamppailemaan saadaksesi aikaan sellaisen liiketoiminnan, jonka tiedät olevan mahdollista... tai ehkä sinulla on liian vähän asiakkaita ja tunnet hukkuvasi työn määrään ja siihen, kuinka vähän aikaa sinulla on jäljellä viettää perheesi kanssa....

Et ole yksin...

Useimmat yritykset kamppailevat saadakseen viestinsä esille, saadakseen haluamansa asiakkaat ja liiketoiminnan joka tuottaa heille suurta iloa.

Tämä johtuu monesti siitä, että he ovat jumissa tilanteessa jossa he joutuvat vaihtamaan aikaa rahaan, heillä ei ole JÄRJESTELMÄÄ uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi, eivätkä he ole selvillä siitä, miten todella kasvattaa ja ylläpitää liiketoimintaansa.

Ajan jakaminen yrityksen johtamisen, yrityksessä työskentelyn sekä perheen kanssa vietettävän ajan välillä voi olla stressaavaa. Olitpa sitten aloittamassa tai saavuttanut tietyn menestystason.

Tiedän, millaista on yrittää kasvattaa liiketoimintaa ja päästä seuraavalle tasolle, kun sinulla ei ole riittävästi asiakkaita ja tuottoa tukemaan kasvuasi.

Koin joskus nuo samat haasteet, mutta nyt olen kovan työn, monien virheiden sekä onnistumisten ansiosta asemassa, jossa voin auttaa muita yrityksiä kasvattamaan, ylläpitämään ja systematisoimaan liiketoimintaansa maksimaalisen voiton saavuttamiseksi, jotta voit saada taloudellista vakautta ja poistat stressin tai turhautumisen, jota saatat kokea.

Olen toteuttanut jotain uutta ja vähän erilaista auttaakseni yrittäjiä, jonka avulla he voivat nopeasti skaalata liiketoimintaansa, ylläpitää kasvua ja ottaa käyttöön järjestelmiä voittojensa maksimoimiseksi. 

Kun liiketoiminta on rakennettu hieman toisella tavalla mitä yleisesti kehotetaan, se vapauttaa yrityksen omistajien aikaa, jotta he voivat auttaa useampia ihmisiä.

Jos ajattelet samoin kuin monet auttamani yrittäjät, et todennäköisesti ole kiinnostunut latailemaan ilmaisia oppaita, katselemaan webinaareja webinaarien perään, tai kuluttamaan aikaa YouTubessa selailuun, kursseihin ja palveluihin...

Vain leikkiäksesi sadoilla eri kilpailevilla taktiikoilla, jotka lupaavat paljon, mutta todellisuudessa saavat sinut vain hämillesi ja miettimään...

"mikä nyt näistä helvetin taktiikoista ja palveluista mahtaisi olla juuri minun yritykselleni oikea ja miten sovellan sitä omaan liiketoimintaani"

Yli 10 vuoden ajan autettuani monien eri alojen yritystenomistajia ja opiskeltuani lukuisia eri toimialoja maailmalla, olen suunnitellut, kehittänyt ja oppinut erilaisia huippuluokan menetelmiä, resursseja ja toimintatapoja miten yritysten on mahdollista...

..Saada lisää asiakkaita, moninkertaistaa asiakaskohtainen voitto ja lisätä asiakaskohtaisten ostojen määrää... 

Keskittymällä näihin ainoaan 3 avaintekijään joita yritys tarvitsee kasvaakseen, olen päässyt tilanteeseen, joka on mahdollistanut toteuttamaan jotain, jonka toivoin olevan tarjolla silloin kuin itse aloitin yrittäjyyden.

Ja haluankin tarjota sinulle nyt ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä uuteen
Business Solution Coaching - ohjelmaani jonka tarkoitus on laittaa kokemukseni, tietoni ja taitoni yrittäjien avuksi.

Vuoden 2022 alussa päätin tehdä suuren muutoksen omaan liiketoimintaani ja keskittää suurimman osan ajastani auttamaan ja työskentelemään erityisesti kasvuhakuisten suomalaisten yritysomistajien kanssa, jotka haluavat skipata liiketoiminnan "arvailuleikit" ja tahtovat saada todellisia tuloksia, koska...

Todella monilla yrityksen omistajilla on edessään monia haasteita ja vaikeuksia, mutta hyvin rajallinen määrä resursseja ja rajoitetusti aikaa olla poissa yrityksistään, jonka vuoksi halusinkin tarjota parhaat resurssimme käsiisi ilman minkäänlaisia kustannuksia tai velvoitteita.

Halusin myös toteuttaa tämän tavalla, jolla voit moninkertaistaa voittosi ilman lisäinvestointeja tai riskejä yrityksesi osalta, koska...

Tosiasia on, että maailma kehittyy todella nopealla vauhdilla, ja ikävä kyllä kaikki yritykset eivät pysy vauhdissa mukana.

Yrityksen kasvattaminen on jo itsessään vaikeaa, ja se...
että nykyään lähes jokainen tietää vastaavan tuotteen tai palvelun olevan vain Google-haun päässä, ei ole ainakaan helpottanut asiaa.

Et ole kuitenkaan väärässä, jos olet miettinyt.... että yrityksesi ei oikein hyödynnä täyttä potentiaaliaan ja että tuotteesi ja palvelusi voisi auttaa useampia ihmisiä samalla tuottaen paljon enemmän voittoa.

Haasteen tähän kaikkeen tuo kuitenkin vielä se, että joudut nykyään taistelemaan asiakkaidesi huomiosta suorien kilpailijoidesi lisäksi myös noin 10 000 muun yrityksen kanssa.

Todella monesti yrityksiä hidastaa nämä niin sanotut "one-size fits all" - ratkaisut joita kaikille tarjotaan ja välillä jopa tyrkytetään.

Joka on myös suuri syy siihen miksi noin 90 % yrityksistä kaatuu ensimmäisen 5 vuoden aikana ja saa harvoin minkäänlaisia todellisia tuloksia ja kasvua aikaiseksi.

Yrittäjänä tiedät, että menestyminen liiketoiminnassa vaatii paljon enemmän kuin että tekee yhden asian oikein ja monesti hyvin eri tavalla kuin muut.

Ja kuten olet jo varmasti huomannut, ei ole olemassa mitään "one-size fits all" -ratkaisua liiketoiminnalle.

Yrityksessäsi on liian monta liikkuvaa palasta. Aivan kuten joka ainoassa muussakin yrityksessä ympäri maailmaa.

Kuitenkin mitä tulee yrityksen markkinointiin, tuottavuuteen ja kasvustrategiaan, useimmat yrittäjät ja lähes jokainen palveluntarjoaja sortuu näiden one-size-fits-all lähestymistapojen toteuttamiseen ja tarjoamiseen.

Yrittäjänä tiedät, että olet yksilöllinen, ja niin on myös yrityksesikin.

Mutta ennen kaikkea se, missä tilanteessa yrityksesi on tänä päivänä ja mitä se tarvitsee juuri nyt päästäkseen seuraavalle tasolle, on aina hyvin yksilöllistä.

Mikä tahansa näistä yleisistä ratkaisuista yksinkertaisesti sivuuttaa tämän tosiasian ja vain hidastaa matkaasi…

Ja totta puhuen, jopa vaarantaa saavutatko koskaan haluamasi tavoitteet.

Mitä olen oppinut ja mikä on toiminut minulle ja asiakkailleni vuosien varrella on se, että kykyysi moninkertaistaa tuottosi ja kasvattaa liiketoimintaasi lähtee liikkeelle vastaamalla näihin 4 seuraavaan kysymykseen:

 1) Missä ovat yrityksesi nykyiset potentiaalit ja rajoitukset?
 2) Mitä sinun täytyy tehdä JUURI NYT tehdäksesi lisää tuottoja?
 3) Mitkä ovat oikeita strategioita ratkaista nuo haasteet?
 4) Miten toteutat ja sovellat ne oikealla tavalla juuri oman liiketoimintasi kannalta saadaksesi tuloksia nopeasti?

Kaikkien käyttämä sama "one-size-fits-all" -strategia, -malli, tai -taktiikka voi olla salakavala resepti katastrofille, sillä se harvoin ratkaisee sen mitä juuri sinun liiketoiminta tarvitsee nyt.

Silti näen päivittäin niin monen hyvää tarkoittavan yrittäjän sortuvan näihin.

Jonka vuoksi haluankin antaa sinulle erityisen tilaisuuden olla osana upouutta Business Solution Coaching-ohjelmaani, jossa minä ja tiimiini autamme sinua 7 päivän ajan saamaan selville, mitä sinun on tehtävä juuri nyt, ja opastusta siihen, miten se tehdään... jotta saat aktivoitua yrityksesi täyden potentiaalin.

TAVOITTEENI ON YKSINKERTAINEN:
"Auttaa kasvuhakuisia, inspiroituneita yrittäjiä kasvattamaan erittäin kannattava liiketoiminta, jonka pyörittämistä todella rakastaa"

Liittymällä Business Solution Coaching -ohjelmaan tulet saamaan eksklusiivisen yhteydenpitoväylän minuun ja tiimiini jonka kautta autamme sinua joko sähköpostitse, WhatsAppilla tai puhelimitse... Mikä vain tuntuu sinusta luontevimmalta ja sopii parhaiten tilanteeseesi.

Lähetettyäsi hakemuksen voit päästä jopa 24 tunnin sisällä keskustelemaan minun ja tiimini kanssa siitä, miten tehostat liiketoimintaasi ja kasvatat voittojasi.
 
Kuuntelen ideoitasi ja huolenaiheitasi, ja käytän vuosien kokemustani auttaakseni löytämään parhaimman polun juuri sinun tilanteeseesi.

Ja jos jokin ei toimi välittömästi niin ei hätää... autamme sinua korjaamaan kurssia, kunnes pääsemme haluttuun määränpäähän.

Tiedän, että yrittäjän matka voi olla yksinäinen ja sisältää paljon kuoppia ja odottamattomia käänteitä...

Siksi jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, tai tarvitset apua liiketoimintasi kanssa kanssa, voit tavoittaa minut ja markkinoinnin ammattilaisten tiimimme ja saat vastauksen aina vähintään 24 tunnin kuluessa.

Sinun ei tarvitse enää tuntea oloasi yksinäiseksi ja kyseenalaistaa itseäsi. Välitämme todella menestyksestäsi, ja siksi haluamme olla tukenasi.

Tästä alkaen sinun ei tarvitse olla enää yksin!

Varmistaakseni että saat tuloksia, annan sinulle siis pääsyn samaan tiimiin, jota itse käytän omassa yrityksessäni sekä hyödyllisimpiin resursseihin joita itse käytämme... jolloin sinun ei tarvitse yrittää etsiä vastauksia tuhansista artikkeleista, webinaareista tai verkkokursseista.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että maanantaista perjantaihin…
meidän resurssimme ja kokemuksemme ovat sinun yrityksesi taustatukena.

Sinulla on siis mahdollisuus olla yhteydessä meihin viitenä päivänä viikossa, jolloin autamme sinua mahdollisissa haasteissa ja esteissäsi liittyen:

 - Markkinointistrategioihin ja taktiikkavalintoihin
 - Tarjousten luomiseen ja funneleiden rakenteisiin
 - Copywritingiin ja viestittämiseen
 - Median ostamiseen ja asiakashankintaan
 - Myyntiin ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseen

Liiketoiminnan johtamisen pitäisi olla helpompaa ja tuoda enemmän vaurautta, vapautta sekä saada markkinat näkemään sinut alasi asiantuntijana joka olet.

Sinua saattaa turhauttaa koska liiketoimintasi tuntuu pysyneen paikoillaan jo vuosia ja tunnet jatkuvasti olevasi jumissa.

Tai ehkä joudut aina vain taistelemaan vähistä asiakkaista kilpailijoitasi vastaan monesti häviten kisan tai tarjoamaan tuotteita tai palveluitasi olemattomilla katteilla.
Kaikki edellä mainitut ja lukuisat muut liiketoiminnan haasteet voivat useasti olla vaikea nähdä ja ratkaista. 

Strateginen yhteistyö kanssamme voi kuitenkin auttaa sinua löytämään ratkaisun siihen, mikä sinua pidättelee liiketoiminnassasi...
Pureudumme kanssasi syvälle haasteisiin joita kohtaat, sekä kehitämme yhdessä suunnitelman, joka on luotu vastaamaan juuri sinun liiketoimintasi ongelmakohtia.

7 päivän ajan saat siis mahdollisuuden hyödyntää rakentamaani liiketoimintastrategioiden, markkinoinnin sekä mediaostajien erikoisasiantuntijoista koostuvaa tiimiäni ongelmien ratkaisemiseen ja tulosten nopeuttamiseen sekä varmistaaksesi, että toteutat asiat oikealla tavalla jotta voit ratkaista suurimmat liiketoimintasi esteet ja saavuttamaan johdonmukaista kasvua säästämällä kallisarvoista aikaasi ja rahaa, kun et joudu yksin arvailemaan mikä voisi toimia parhaiten.

Auttaakseni sinua ratkaisemaan tämän kaltaiset haasteet‎ ja ollaksesi pysäyttämätön vuonna 2022... alkaa selvittämällä missä ovat yrityksesi nykyiset potentiaalit ja rajoitukset.

On tietenkin sanomattakin selvää, jos aion käyttää aikaani ja resurssejani sinun liiketoimintasi auttamiseen, minun täytyy olla varma siitä, että ajatusmaailmamme sopivat yhteen.

Siksi listasin muutaman kriteerin, jotka sinun tulee täyttää, jotta voit hyödyntää tämän mahdollisuuden.
1) Yrityksesi liikevaihto on vähintään 50 000 € vuodessa ja sinulla on halu kasvattaa liiketoimintaasi.

‎Selvyyden vuoksi – Tämä ei ole tarkoitettu aloittelijoille.
Jos et siis ole vielä päässyt liikkeelle ja tee myyntiä yrityksessä, johon haluat apua, tämä ei ole ihan vielä sinulle ajankohtainen.‎

2) Olet motivoitunut.

Ainoa tarkoituksesi ei ole vain tehdä rahaa. 

Sinulla on syvempi syy kuin vain rahan ansaitseminen. 
‎Ehkä se on huolehtia lapsistasi, auttaa yhteisöäsi tai todistaa vain itsellesi ja perheellesi, että pystyt tähän koska...
Tosiasia on, että tulee aikoja, jolloin asiat tuntuvat vaikeilta.
Jos sinulla ei ole voimakasta "syytä" joka ajaa sinua eteenpäin, ei ole paljoakaan mitä minä tai kukaan muukaan voi tehdä auttaakseen sinua.‎

3) Et ole vain "äkkirikastumassa".

Tässä ei ole kyse siitä.
Tarkoitus on saada yrityksesi palvelemaan paremmin asiakkaitasi ja luoda liiketoiminta, joka kukoistaa jopa ilman sinua. 
Vaikkakin monet asiakkaistani päätyvätkin täyttämään kalenterinsa ja tekemään paljon rahaa melko nopeasti, se johtuu siitä, että he todella välittävät huippuluokan palvelun tai tuotteen toimittamisesta, nauttivat työstään ja aidosti välittävät siitä, että voivat palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin.

Jos välität ainoastaan pankkitilisi saldosta, tämä ei ole sinulle.

Varaa paikkasi NYT, koska paikat jaetaan varausjärjestyksessä!

Voimme auttaa vain hyvin rajoitetun määrän yrityksiä kerrallaan, jonka vuoksi paikkoja on kuukausittain hyvin rajoitetusti ja ne tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja kun ne ovat menneet... no, ne ovat menneet!

Jos tämä sivu on yhä näkyvissä, paikkoja on vielä vapaana. Mutta pidämme oikeuden keskeyttää tämän tarjouksen kun paikat ovat täynnä.

Tässä on muutamia asioita, joihin aluksi keskitymme yksityisasiakkaidemme kanssa ja joista saatamme aloittaa työskentelyn ja toteuttamisen myös sinun liiketoimintaasi ensimmäisten 7 päivän aikana

 • Miten voit alkaa veloittamaan huomattavasti enemmän tuotteista sekä palveluistasi ja asiakkaat todella kiittävät sinua.
 • Miten voitat SUURIMMAT kilpailijasi ottamatta rahoitusta tai riskipääomaa.
 • Miten rakennat tuotteestasi niin loistavan, että potentiaaliset asiakkaat etsivät tavan maksaa siitä.
 • Kuinka tehostat tarjoustasi / kampanjaasi tavalla että asiakkaidesi on vaikea suostutella itselleen olla tarttumatta siihen.
 • 6 tehokasta asiakashankintamallia, joita voit hyödyntää jopa ilman maksettua mainontaa tai suuria resursseja
 • Miten rakennat liidien hankintajärjestelmän, joka tuottaa yrityksellesi voittoa ja tuo samalla johdonmukaisesti laadukkaita potentiaalisia asiakkaita yrityksellesi.
 • Testatut ja todistetut ikivihreät strategiat, jotka houkuttelevat ja ohjaavat unelma-asiakkaita luoksesi...Riippumatta siitä, mikä hakukone tai sosiaalinen media on käytettävissä.
 • Miten maailman huippuyritykset voittavat 10 tuhansien muiden mainostajien joukosta asiakkaidensa huomion ja miten sinä voit tehdä samoin.
 • Miten saat asiakkaasi tulemaan takaisin luoksesi uudelleen ja uudelleen.
 • Kuinka jätät kilpailijat kauas taaksesi ja teet itsestäsi / yrityksestäsi markkinoidesi ainoan luotettavan valinnan.
 • Kuinka valjastat muiden yritysten lahjakkuuden ja resurssien hyödyntämisen huikeat mahdollisuudet lisätä myyntiäsi - ja kannattavuuttasi valtavasti.
 • Miten asemoit yrityksesi niin, että ihmiset eivät voi verrata sinua kilpailijoihisi.

Olet nähnyt vilauksen mistä on kyse...

Nyt miljoonan arvoinen kysymys onkin...

Haluatko tietää erityisesti sinun yrityksesi kohdalla, mitä tehdä seuraavaksi?

"Onkos tässä jotain taka-ajatuksia?"

Olet fiksu kysyessäsi sitä, äläkä huoli, se ei loukkaa tunteitani.
Tilanteessasi esittäisin hyvin samankaltaisen kysymyksen, koska todennäköisesti et ole koskaan ennen kuullut minusta ja ymmärrän täysin että välillämme ei voi mitenkään vielä olla luottamusta, mutta tämän palvelun tarkoitus on kuitenkin muuttaa tuo tilanne.
Tämä on ilmainen palvelu, koska haluan auttaa useampia yritysten omistajia.

Minä ja tiimini autamme sinua mielellämme, mutta todellinen muutos vaatii myös tarttumista tilaisuuteen ja askeleiden ottamista eteenpäin.

Jos mietit olisiko tämä sinulle vai ei...
Sinun ei tarvitse päättää tänään kyllä tai ei... vaan voit tehdä asiasta täysin tietoisen päätöksen.

Ainoa tapa jonka tiedän, miten tehdä täysin tietoinen päätös tapahtuu yleisesti sisäpuolelta, ei ulkopuolelta. 

Jonka vuoksi uskonkin että kokeilematta uutta konsultointipalveluamme et voi tehdä kumpaakaan päätöstä samasta syystä kuin et varmasti ostaisi taloakaan katsomatta ensin sen sisäpuolta.

Joten, varaa paikkasi ja katso, miten voimme auttaa sinua seuraavien 7 päivän aikana jonka jälkeen voit tehdä tietoisen päätöksen siitä, oliko se arvokasta sinulle vai ei. Jos se ei ollut sinulle, ei muistella pahalla.

On myös hyvä muistaa että kaikkia liiketoiminnan ongelmia ei luonnollisesti ole mahdollista ratkaista muutamien päivien aikana.

Tarjoamme myös yksinoikeudella tapahtuvaa, käytännönläheistä yksityisvalmennusta kasvuhakuisille yritysjohtajille.

Haluan kuitenkin muistuttaa, että emme voi hyväksyä jokaista hakijaa ohjelmaamme koska yhteistyö asiakkaidemme kanssa on pitkäikäinen ja työskentelemme vuositasolla kerrallaan ainoastaan 5-10 yksityisasiakkaan kanssa, joten jos sinua ei hyväksytä, se ei johdu sinusta tai yrityksestäsi, vaan siitä, että aikamme ei riitä todella auttamaan niin montaa yritystä samanaikaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan tätä yksinoikeudella tapahtuvaa, käytännönläheistä yksityisvalmennusta, ja haluat tietää mitä siihen kuuluu voit tietysti keskustella siitä mahdollisuudesta 7 päivän jälkeen ja voimme yhdessä miettiä, onko se mahdollista ja sopiiko se tilanteeseesi.

Mutta näiden 7 päivän tarkoitus on ainoastaan auttaa sinua ja antaa sinulle paljon uusia näkökulmia ja opastusta joilla saat selkeyttä ja toimivan suunnitelman jonka voit laittaa täytäntöön.

Uskon todella, että voit tehdä tällaisen tarjouksen vain silloin, kun olet varma, että se, mitä tarjoat, on oikeasti arvokasta. 

Vuosia työskennellessäni useiden eri toimialojen parissa olen melko varma, että kun hyödynnät tämän mahdollisuuden, saat juuri mitä tarvitset, jotta voit tehdä valtavan vaikutuksen liiketoimintaasi vuonna 2022 ja eteenpäin.

Kiitos että luit tämän kirjeen, odotan innolla työskentelyä kanssasi, kuullakseni tarinasi ja lisää liiketoiminnastasi!

Joten, KLIKKAA ALLA olevaa linkkiä ja ole meihin yhteydessä, niin voimme aloittaa!

Et tule katumaan sitä.

Ystävällisin terveisin
Tomas Laaksonen

what's included...

30-DAY CHALLENGE PLAYBOOK & ROADMAP

($99 VALUE)

Donec pulvinar fringilla urna sit amet tincidunt. Nulla ac mi commodo ante consequat gravida non sed urna. Suspendisse finibus sapien id ante suscipit venenatis.

Quisque tellus leo, finibus ac augue non, feugiat iaculis lacus. Suspendisse non pretium eros, sit amet sagittis ante. Morbi id felis non mauris volutpat pulvinar nec non nisi.

COMPLETE WORKOUT PLAN

($199 VALUE)

Donec pulvinar fringilla urna sit amet tincidunt. Nulla ac mi commodo ante consequat gravida non sed urna. Suspendisse finibus sapien id ante suscipit venenatis.

Quisque tellus leo, finibus ac augue non, feugiat iaculis lacus. Suspendisse non pretium eros, sit amet sagittis ante. Morbi id felis non mauris volutpat pulvinar nec non nisi.

Vestibulum accumsan venenatis risus vitae suscipit. Maecenas porta sem quis ultricies maximus. Donec laoreet, enim ut vulputate imperdiet, velit enim ultrices tortor, scelerisque venenatis nisi elit vitae justo.

PRIVATE 1-ON-1 COACHING

($297 VALUE)

Donec pulvinar fringilla urna sit amet tincidunt. Nulla ac mi commodo ante consequat gravida non sed urna. Suspendisse finibus sapien id ante suscipit venenatis.

Vestibulum accumsan venenatis risus vitae suscipit. Maecenas porta sem quis ultricies maximus. Donec laoreet, enim ut vulputate imperdiet, velit enim ultrices tortor, scelerisque venenatis nisi elit vitae justo.
 • ​Suspendisse non pretium eros, sit amet sagittis ante lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit
 • ​Suspendisse non pretium eros, sit amet sagittis ante lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit
 • ​Suspendisse non pretium eros, sit amet sagittis ante lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

PLUS OTHER BONUSES!

($69 VALUE)

Donec pulvinar fringilla urna sit amet tincidunt. Nulla ac mi commodo ante consequat gravida non sed urna. Suspendisse finibus sapien id ante suscipit venenatis.
 • BONUS #1: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit
 • ​BONUS #2: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit
 • ​BONUS #3: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

TOTAL VALUE:

$1,799 ONLY $1

ACT FAST - LIMITED SLOTS AVAILABLE!

Tämän veloituksettoman puhelun aikana, asiantuntijamme keskustelee erityisesti sinun tilanteestasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua...

Hankkimaan nopeasti lisää liidejä ja myyntiä - riippumatta siitä, mitä myyt tai kenelle myyt.
Saat itsellesi avaimet uusien liidien luomiseen 24/7 automatisoidulla myyntikoneistolla.
Voit välttyä olemasta ylihinnoiteltujen markkinointitoimistojen panttivankina.
Lopettaa lopullisesti murehtimasta, miten saat enemmän liidejä ja asiakkaita online- tai offline-yritykseesi.

Oletko valmis viemään yritystoimintasi aivan uudelle tasolle mahdollisimman lyhyessä ajassa? 
Saada enemmän tuloksia ja vapautta ilman kuukausien tai vuosien kovaa työtä ja stressiä, jota se yleensä vaatii?

Vapaita paikkoja on vain rajoitetusti, joten varaa aikasi nyt välttääksesi pettymyksen ja varmistaaksesi paikkasi veloituksettomaan konsultointiin. 

TÄSSÄ VIELÄ KERTAUS MITÄ VELOITUKSETON KONSULTOINTISI SISÄLTÄÄ:

 • ​Luodinkestävä kasvusuunnitelma: Keksimme yhdessä strategisen toimintasuunnitelman, joka lisää merkittävästi kävijämääriäsi, liidejä sekä myyntiäsi ja asettaa yrityksesi täysin uudenlaiseen asemaan markkinoillasi. Saat täydellisen suunnitelman markkinointijärjestelmästä (joka on räätälöity erityisesti sinun yrityksesi ja kasvutavoitteidesi mukaan)
 • Asiakasanalyysi: Tutkimme puolestasi, mistä löydät asiakkaasi ja "ostovalmiin yleisön" markkinoillasi sekä etsimme kannattavat ja hyödyntämättömät asiakaslähteet.
 • ​Kilpailija-analyysi: Käytämme edistyneitä työkalujamme ja maksullisia ohjelmistojamme nähdäksemme, mitä kilpailijasi tekevät. Tutkimme kilpailijoidesi tuottoisimmat asiakaslähteet, laskeutumissivut ja mainokset jonka avulla hahmottelemme suunnitelman, miten voit käyttää heidän heikkouksiaan hyödyksesi!
 • Myynnin tehostaminen: Räätälöity strateginen suunnitelma, joka tuo välitöntä rahaa yritykseesi sekä joitakin pidemmän aikavälin kasvustrategioita. Näytämme myös, miten voit päihittää parhaat tarjoukset markkinoillasi.
 • Konversioanalyysi: Käymme läpi markkinointisi sekä verkkosivustosi ja tunnistamme kohdat, jotka voivat maksaa sinulle melkoisesti ja autamme sinua lisäämään konversio prosenttiasi merkittävästi.
 • ​Valmiiksi rakennettu ja suunniteltusivusto: Sivusto joka auttaa sinua nopeasti toteuttamaan suunnitelman, jonka kehitämme sinulle veloituksettomassa konsultoinnin yhteydessä.
 • ​Yksityinen sähköpostiosoite: Resurssi josta voit nopeasti ja helposti pyytää apua kun tunnet että olet jumissa tai tarvitset apua ja vastauksia.
 Mitä Veloitukseton 60 Minuutin Strategiakonsultointisi Sisältää...
 • ​Luodinkestävä kasvusuunnitelma: Keksimme yhdessä strategisen toimintasuunnitelman, joka lisää merkittävästi kävijämääriäsi, liidejä sekä myyntiäsi ja asettaa yrityksesi täysin uudenlaiseen asemaan markkinoillasi. Saat täydellisen suunnitelman markkinointijärjestelmästä (joka on räätälöity erityisesti sinun yrityksesi ja kasvutavoitteidesi mukaan)
 • Asiakasanalyysi: Tutkimme puolestasi, mistä löydät asiakkaasi ja "ostovalmiin yleisön" markkinoillasi sekä etsimme kannattavat ja hyödyntämättömät asiakaslähteet.
 • ​Kilpailija-analyysi: Käytämme edistyneitä työkalujamme ja maksullisia ohjelmistojamme nähdäksemme, mitä kilpailijasi tekevät. Tutkimme kilpailijoidesi tuottoisimmat asiakaslähteet, laskeutumissivut ja mainokset jonka avulla hahmottelemme suunnitelman, miten voit käyttää heidän heikkouksiaan hyödyksesi!
 • Myynnin tehostaminen: Räätälöity strateginen suunnitelma, joka tuo välitöntä rahaa yritykseesi sekä joitakin pidemmän aikavälin kasvustrategioita. Näytämme myös, miten voit päihittää parhaat tarjoukset markkinoillasi.
 • Konversioanalyysi: Käymme läpi markkinointisi sekä verkkosivustosi ja tunnistamme kohdat, jotka voivat maksaa sinulle melkoisesti ja autamme sinua lisäämään konversio prosenttiasi merkittävästi.
Kun olemme tutustuneet yritykseesi, tutkineet kilpailijoitasi, analysoinut kohderyhmäsi ja myyntiprosessisi, ja tavoitteet kanssasi...
 Kehitämme räätälöidyn markkinointisuunnitelman juuri sinun liiketoimintaasi varten.
Kaikki mistä keskustelemme, on siis räätälöity juuri sinun yritystäsi ajatellen – kunhan vain saamme mahdollisuuden puhua kanssasi ja paremmin ymmärtää liiketoimintaasi.
Me ymmärrämme, että yrityksen pyörittäminen ei ole helppoa ja toimivan sekä luotettavan markkinointitavan löytäminen aiheuttaa monille yrittäjille haasteita.
Sen vuoksi haluamme auttaa sinua ja antaa sinulle mahdollisuuden saada etulyöntiasema vuoteen 2021.
Saat myös mukaasi valmiiksi rakennetun laskeutumissivuston uusien liidien saamiseksi, jonka voit helposti kopioida suoraan liiketoimintaasi sekä yksityisen sähköpostiosoitteen jonka avulla sinulla on käytössäsi resurssi josta voit nopeasti ja vaivattomasti pyytää apua kun tunnet että olet jumissa ja tarvitset apua.
Suunnittelemme ja rakennamme yrityksesi markkinointia varten koneiston, joka auttaa sinua nopeasti toteuttamaan suunnitelman, jonka kehitämme sinulle veloituksettomassa konsultoinnin yhteydessä.
Asetamme sen esimerkiksi pdf muotoon ja voit kirjaimellisesti vain kopioida sen itsellesi ja muutamalla muutoksella voit tehdä siitä täysin sovellettavan omaan liiketoimintaasi.
Tyypillisesti tällaisen sivuston rakentamisesta veloitamme minimissään 2000 € jossa suunnittelemme ja toteutamme kaikki puolestasi.
Joten tämä todellakin on ainutlaatuinen tilaisuus.
Tämä auttaa sinua nopeasti laittamaan suunnitelman käytäntöön ja menemään markkinoillesi ja todella viemään yrityksesi täysin uudelle tasolle.
" Kuvittele miltä liiketoimintasi näyttäisi, jos yritykseesi virtaisi ylimääräiset
5, 20, jopa 50 uutta liidiä päivässä?"

Miten hakuprosessi etenee?

Vaihe 1: Ota Yhteyttä

Valitse sinulle sopiva vaihtoehto.
Voit ottaa yhteyttä minuun Whatsappilla tai sähköpostitse.

Kun lähetät viestin, kirjoita alkuun KONSULTOINTI 22 ja riittää, että esittelet itsesi ja perustiedot yrityksestäsi jonka jälkeen palaan sinulle asiaan mahdollisimman pian.

Vaihe 2: Olen sinuun yhteydessä

Lähetän sinulle hakemuksen jossa käydään läpi tämän hetkinen tilanteesi ja tavoitteesi yrittäjänä sekä mikä yhteydenpitoväylä tuntuu sinusta luontevimmalta ja sopii parhaiten tilanteeseesi.
Ota tähän aikaa ja täytä hakemus huolella. Täyttäminen vie noin 10 minuuttia aikaasi.

Vaihe 3: Pääset keskustelemaan milloin pääset aloittamaan

Käymme vielä tarkemmin läpi tavoitteitasi ja haasteitasi liiketoiminnassa, jonka jälkeen pääsemme laittamaan hommat kunnolla liikkeelle!

VAIHTOEHDOT YHTEYDENOTOLLE:
Valitse sinulle sopiva vaihtoehtoa alta

Copyright 2022 | tomaslaaksonen.com | Kaikki oikeudet pidätetään.
Tämä sivusto ei ole osa Facebookin verkkosivustoa tai Facebook Inc:tä. Lisäksi tämä sivusto ei ole Facebookin hyväksymä millään tavalla. FACEBOOK on FACEBOOK, Inc:n tavaramerkki.
Copyright © . 

TÄRKEÄÄ: Ansiot ja oikeudelliset vastuuvapauslausekkeet

Emme usko nopeasti rikastumiseen tähtääviin ohjelmiin. Uskomme kovaan työhön, lisäarvon tuottamiseen ja muiden auttamiseen. Ja sitä kaikki meidän palvelumme on suunniteltu auttamaan sinua tekemään. Kuten laki sanoo, me emme voi emmekä pysty antamaan mitään takuita omasta kyvystäsi saada tuloksia tai ansaita rahaa ideoillamme, tiedoillamme, ohjelmillamme tai strategioillamme. Me emme tunne sinua, ja kaikki tulokset elämässäsi ovat sinusta itsestäsi kiinni. Olemme täällä auttaaksemme antamalla sinulle parhaita strategioitamme, jotka vievät sinua eteenpäin, nopeammin. Mikään tällä sivulla tai millään verkkosivuillamme tai sähköposteissamme ei kuitenkaan ole lupaus tai takuu tulevista tuloista. Kaikki taloudelliset luvut, joihin viitataan tässä tai missä tahansa sivustossamme tai sähköpostissamme, ovat vain arvioita, ennusteita tai aiempia tuloksia, eikä niitä pidä pitää tarkkoina, todellisina tai lupauksina mahdollisista tuloista - kaikki luvut ovat vain havainnollistavia. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen tomaslaaksonen.marketing@gmail.com. Kiitos, että piipahdit. Seuraavaan kertaan, ja muista:
 " Liiketoiminta jonka rakennat, tulee olemaan polttoaineena haluamallesi elämälle sekä unelmille ja haaveille jotka haluat toteuttaa."