Tarvitsetko apua?
Ota Yhteyttä:
S-posti tomaslaaksonen.marketing@gmail.com
Puhelin / WhatsApp - 050 304 0001
Osoite: Salon IoT Campus
Joensuunkatu 7, 24100 Salo
Varaa veloitukseton 360° Liiketoiminta analyysi, 
 joka näyttää, mitä voit tehdä, jotta voit avata yrityksesi seuraavan kasvutason ja saamaan aikasi takaisin.

Puhelussa käymme läpi liiketoimintasi, etsimme suurimmat rajoitteet ja laadimme selkeän toimintasuunnitelman, jonka avulla saat vietyä liiketoimintaasi eteenpäin.

Strategiapuhelumme tarjoaa sinulle tilaisuuden pysähtyä hetkeksi, hengittää ja saada selkeä suunta eteenpäin.


Ainoastaan puhtaita neuvoja, joita voit käyttää välittömästi yrityksesi myynnin ja toiminnan kasvattamiseen.

Lähetä viestiä varataksesi veloitukseton toimintasuunnittelu keskustelu

OTTAA YHTEYTTÄ WHATSAPIN TAI SÄHKÖPOSTIN KAUTTA ja kerro vähän yrityksestäsi.
Käymme tutustumassa yritykseesi valmistautuaksemme tapaamiseen.
 Se on yksinkertaista, ja kaikki jakamasi tiedot ovat täysin luottamuksellisia. 
Olen 100-prosenttisen varma siitä, että voimme antaa sinulle selkeyttä liiketoimintasi kasvattamiseen ja pääset vuosia kilpailijoitasi edelle.

Olet vain yhden päätöksen päässä...

Viesti esimerkki: "Hei, olen [Nimesi] yrityksestä [Yrityksesi nimi], Haluaisin varata keskusteluajan kanssanne.
Kuvaile yritystäsi muutamalla lauseella. esim... Autamme asiakkaitamme löytämään parhaat energiaratkaisut kiinteistöihin.
100% SUOJATTU   TIETOSI OVAT TÄYSIN SUOJATTU.
Takaamme 100% yksityisyyden. Mitään tietojasi ei jaeta.

MITÄ tulemme KÄSITTELEMään Veloituksettomassa TOIMINTASUUNNITTELU puhelussa: 

360° Liiketoiminta analyysi

Aloitusvaiheessamme syvennymme yrityksesi toimintaan jo ennen puhelua tutustumalla saatavilla oleviin tietoihin verkossa, mikä antaa meille perustan ymmärtää paremmin liiketoimintaasi, asiakasprofiiliasi, tuotettasi ja kasvustrategiaasi. Puhelun aikana käsittelemme kriittisiä kysymyksiä, kuten: Kenelle tuotteesi tai palvelusi tuottaa parhaiten tuloksia?
Mikä tekee tarjonnastasi ainutlaatuisen markkinoilla?
Mitä asioita olet aiemmin koittanut ja mitkä strategiat ovat toimineet ja mitkä eivät ?
Tämä ennakkovalmistelu ja analyysi auttavat meitä tunnistamaan yrityksesi ainutlaatuiset vahvuudet ja haasteet. Näin voimme muodostaa selkeämmän kuvan liiketoimintaasi rajoittavista tekijöistä, jotka vaikuttavat yrityksesi kasvuun ja menestykseen.

Kasvua hidastavat tekijät

Kun olemme tutustuneet yrityksesi tilanteeseen verkossa saatavilla olevien tietojen pohjalta ja syventäneet ymmärrystämme keskustelemalla, siirrymme toiseen vaiheeseen. Tässä vaiheessa keskitymme erityisesti löytämään ne kriittiset tekijät ja rajoitteet kasvustrategiassasi, jotka ovat esteenä yrityksesi kasvulle ja paremmille tuloksille. 
Teemme syvällisen analyysin, jolla pyritään tunnistamaan: Mitkä tekijät konkreettisesti estävät yritystäsi saavuttamasta sen täyttä potentiaalia?
Kuinka merkittävästi nämä puutteet vaikuttavat yrityksesi tuloihin, energiankulutukseen ja ajanhallintaan?
Tämän prosessin tavoitteena on tuoda selkeyttä siihen, mitkä seikat ovat estäneet yritystäsi skaalautumasta ja kasvamasta tähän päivään asti. Paljastamalla nämä tekijät voimme yhdessä alkaa rakentaa strategiaa niiden ylittämiseksi.

Toimintasuunnitelma

Kun olemme tunnistaneet ne kriittiset tekijät, jotka ovat esteenä yrityksesi kasvulle ja kehitykselle, siirrymme kolmanteen ja ratkaisevaan vaiheeseen: Selkeän ja yksilöllisen toimintasuunnitelman laatimiseen. Tässä vaiheessa hyödynnämme kattavaa analyysiämme ja asiantuntemustamme luodaksemme konkreettisen suunnitelman, joka on räätälöity vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita ja tavoitteita. Tämä toimintasuunnitelma sisältää:
Tarkasti määritellyt askeleet, jotka voit toteutettava kasvusi edistämiseksi.
Suositukset siitä, miten voit hyödyntää olemassa olevia resurssejasi tehokkaammin.
Neuvoja ja vinkkejä, jotka auttavat sinua välttämään yleisiä kompastuskiviä ja nopeuttamaan edistymistäsi.
Tämän suunnitelman avulla sinulla on selkeä polku eteenpäin, ja olet varustettu tarvittavilla työkaluilla ja tiedoilla, jotka mahdollistavat yrityksesi tavoitteiden saavuttamisen. Kun tiedät tarkalleen, mitkä toimenpiteet sinun on toteutettava ja mihin keskittyä, voit lähestyä yrityksesi kasvua uudella itsevarmuudella ja päättäväisyydellä. Tämä veloitukseton toimintasuunnitelmapuhelu tarjoaa sinulle paitsi kattavan ymmärryksen yrityksesi nykytilasta ja haasteista, myös selkeän ja toteutettavissa olevan suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tavoitteet.

Bonuksena: Käyttöoikeus sovellukseemme toimintasuunnitelman tueksi.

📈 Premium-raportit:
Saat käyttöösi eksklusiivisia raportteja, jotka tarjoavat kattavia näkemyksiä asiakashankinnasta, tulojen kasvattamisesta, tarjousten luomisesta ja paljon muuta. Nämä raportit ovat syventäviä resursseja, jotka on suunniteltu avaamaan uusia polkuja liiketoimintasi kasvulle ja menestykselle, antaen sinulle työkalut ja tiedot, jotka tarvitset poikkeuksellisten tulosten saavuttamiseksi.

🔄 Toimialojen Väliset Strategiat:
Opi monipuolisilta toimialoilta löytääksesi tehokkaampia, tuottoisampia ja pienemmän riskin strategioita. Tämä osio tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden integroida laajalti testattuja menestyskonsepteja eri aloilta omaan liiketoimintaasi, mikä antaa sinulle vahvan kilpailuedun ja avaa uusia kasvun väyliä.

💡 Räätälöidyt Ratkaisut ja Henkilökohtainen Tuki:
Sovelluksen kautta sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus esittää kysymyksiä ja saada räätälöityjä vastauksia. Me olemme täällä auttamassa sinua ylittämään liiketoimintasi esteet.

📞 Henkilökohtainen Tuki:
Kaikille kysymyksen lähettäneille tarjoamme myös mahdollisuuden veloituksettomaan puhelin- tai WhatsApp-keskusteluun. Käymme läpi vastaukset ja neuvomme, miten soveltaa niitä juuri sinun liiketoimintaasi. Tavoitteenamme on poistaa kaikki mahdolliset esteet menestyksesi tieltä.

🌟 Jakamisen Voima:
Uskomme, että arvokkaan tiedon jakaminen on elintärkeää. Tästä syystä julkaisemme kaikki vastaukset nimettöminä sovelluksessamme, auttaaksemme laajempaa yhteisöä, joka koostuu yrityksen omistajista, joilla voi olla samanlaisia haasteita ja jokainen voi hyödyntää niitä oman liiketoimintansa parantamiseksi.

🔒 Ehdoton Luottamuksellisuus:
Arvostamme yksityisyyttäsi. Kaikki keskustelusi kanssamme ovat luottamuksellisia, ja voit valita anonyymin lähestymistavan, jos niin haluat.

🚀 Menestyskonseptit (tulossa pian):
Tässä osiossa esittelen erilaisia menestyskonsepteja sekä markkinointistrategioita monilta eri aloilta, jotka avaavat oven lisätuloille, vauraudelle ja menestykselle. Näiden avulla voit hyödyntää eri toimialojen menestyskonsepteja omassa liiketoiminnassasi saadaksesi voimakkaan edun kilpailijoihisi nähden.
  Lisää Asiakkaita
  Kasvata liiketoimintasi voittoja
  Voita Kilpailijasi
Kuvittele, miltä päiväsi näyttäisivät, kun yritykselläsi on tiimi, joka huolehtii päivittäisistä toiminnoista, ja voit herätä joka päivä tekemään asioita, jotka innostavat sinua.
Kuvittele miltä liiketoimintasi näyttäisi, kun pystyt ottamaan mallia menestyneiden yritysten markkinointistrategioista ja alat houkutella ihanteellisia asiakkaita yritykseesi.
Miten se vaikuttaisi liiketoimintaasi?
Mitä se merkitsisi sinulle ja yrityksellesi kun voisit lisätä rekisteriin...
100 uutta liidiä...
1 000 uutta liidiä...
10 000 uutta liidiä...
100 000 uutta liidiä...
Kuinka paljon tuloja voisit tuottaa uusilta asiakkailtasi?
1 000 Euroa...
10 000 Euroa...
100 000 Euroa...
1000 000 Euroa?
"Yritys, joka pystyy käyttämään eniten rahaa asiakkaan hankkimiseen – voittaa"

Olet vain yhden päätöksen päässä...

Jos olet etsinyt yksinkertaista ja tehokasta tapaa kasvattaa yritystäsi?
 Varaa veloitukseton TOIMINTASUUNNITELMAN KARTOITUS keskustelu.
Viesti esimerkki: "Hei, olen [Nimesi] yrityksestä [Yrityksesi nimi], Haluaisin varata keskusteluajan kanssanne.
Kuvaile yritystäsi muutamalla lauseella. esim... Autamme asiakkaitamme löytämään parhaat energiaratkaisut kiinteistöihin.
100% SUOJATTU   TIETOSI OVAT TÄYSIN SUOJATTU.
Takaamme 100% yksityisyyden. Mitään tietojasi ei jaeta.

VASTAUkSIA YLEISIIN KYSYMYKSIIN

 Miksi voin ottaa yhteyttä vain WhatsAppin tai sähköpostin kautta?
Valintamme viestiä yksinomaan WhatsAppin ja sähköpostin välityksellä johtuu merkittävästä havainnosta, jonka olemme tehneet tutkiessamme sekä omia että muiden yritysten asiakkaita.

Olemme tunnistaneet yhteisen piirteen menestyneimpien asiakkaiden keskuudessa. Sen lisäksi, että he ovat aina etsimässä neuvoa ja esittämässä kysymyksiä sekä omaavat vahvan halun oppia ja kasvaa, valmiita ottamaan riskejä ja kohtaamaan haasteita avoimin mielin, kaikki heistä olivat lähes poikkeuksetta olleet valmiita käyttämään hieman aikaa ottaakseen yhteyttä joko soittamalla, WhatsAppin tai sähköpostin kautta, vaikka tarjolla olisi ollut myös nopeampi, yksinkertaisempi yhteydenottotapa.

Rajoittamalla yhteydenpitomme puhelimeen, WhatsAppiin ja sähköpostiin olemme luoneet yksinkertaisen mutta tehokkaan suodattimen.

Tämä strategia auttaa meitä tunnistamaan ja investoimaan henkilöihin, jotka ovat tosissaan parantamassa elämäänsä ja olemme voineet varmistaa, että energiamme ja resurssimme käytetään niiden auttamiseen, jotka ovat aidosti sitoutuneet tekemään muutoksia ja saavuttamaan tavoitteensa.

Vaikka olisikin hienoa pystyä auttamaan kaikkia, ajan ja resurssien käyttäminen sellaisten henkilöiden kanssa, jotka eivät ole valmiita ryhtymään toimiin ja käyttämään aikaa oman onnistumisensa eteen, vähentää kykyämme tukea niitä, jotka ovat todella valmiita tekemään kaikkensa ja näkemään todellisia muutoksia elämässään.

Vaikka se saattaa tuntua vähäiseltä erolta, tämä lähestymistapa on osoittautunut merkittäväksi eroksi asiakkaiden tuloksiin. WhatsApp ja sähköposti mahdollistavat myös nopeat ja tehokkaat keskustelut reaaliajassa, samalla kun voimme antaa kattavia vastauksia ja pitää yllä viestintää tarvittaessa. Tämä lähestymistapa auttaa meitä varmistamaan, että jokainen yhteydenotto käsitellään huolella ja yksilöllisesti, tarjoten sinulle parhaan mahdollisen tuen ja neuvonnan.


 Onko Yritykseni Liian pieni toimija?
Ei, yrityksesi koko ei ole este palveluillemme. Päinvastoin, meidän tehtävämme on auttaa yrityksiä kasvamaan, riippumatta niiden nykyisestä taloudellisesta tilanteesta.
Avainasiana tässä ei ole se, paljonko rahaa yritykselläsi on alussa, vaan se, kuinka tehokkaasti voimme implementoida järjestelmiämme yrityksessäsi. Emme keskity siihen, paljonko rahaa ja resursseja jollakulla on; keskitymme siihen, kuinka paljon rahaa voimme auttaa heitä tekemään. Tämä lähestymistapa on mahdollistanut monien yrittäjien ostamaan takaisin heidän aikansa ja tarjoten mahdollisuuden kasvaa ja menestyä alasta ja tilanteesta riippumatta.

 Miksi tarvitsen Business mentoria ja mitä hyötyä siitä on?
Kaikilla meillä on vuorokaudessa samat 24 tuntia. Ainoa ero edellä olevien ja menestyneempien ihmisten välillä on se, että he ovat keksineet, miten he voivat hyödyntää tuota vuorokautta tehokkaammin kuin muut. Liiketoiminnassa, joka on yksi maailman kilpailluin laji, menestyminen ei ole yksinäinen matka. Mieti kaikkia menestyneitä ihmisiä, millä tahansa alalla - huippu-urheilijoita, liikemiehiä, taiteilijoita, näyttelijöitä, vaikutusvaltaisia johtajia, jokainen heistä luottaa suorituskykynsä huipulla valmentajaan. Ammattilaisurheilijaa, joka sanoo menevänsä olympialaisiin ja sanoo: "Minulla ei ole valmentajaa", voisi pitää idioottina. Kyse ei ole vain siitä, että joku opastaa heitä, vaan siitä, että heillä on yhteistyökumppani, jonka kanssa he voivat hioa strategiaansa, löytää tietoa, optimoida suoritustaan ja ylittää rajojaan. Kun siis kyseenalaistamme yritysvalmentajan tarpeellisuuden, kannattaa pohtia: Jos maailman parhaat millä tahansa alalla pitävät valmennusta arvokkaana, miksi liike-elämässä asia olisi jotenkin toisin? Niinkin kilpaillulla alalla kuin liike-elämässä, valmentaja ei ole ylellisyyttä, jonka saa huipulla, vaan menestyksen kulmakivi, kun olet matkalla. Mentori opastaa sinua näkemään näkymättömiä asioita, haastamaan rajasi ja navigoimaan kasvun ja strategian monimutkaisissa kysymyksissä. Voisitko saavuttaa menestystä yksin? Mahdollisesti, mutta kysymys kuuluukin, kuinka paljon olet valmis uhraamaan aikaasi sen saavuttamiseen.

 Mistä Tiedän Että Tämä Tulee Toimimaan Minulle? 
Monet meistä pohtivat tätä kysymystä, ja se on ymmärrettävää. Vastaus alkaa määritelmälläsi menestyksestä. Kukaan meistä ei halua kohdata epäonnistumista. On tärkeää muistaa, että matka menestykseen – unelmiesi saavuttaminen – kulkee usein epäonnistumisten kautta. Juuri tämä pelko epäonnistumisesta pitää meidät paikoillamme ja estää meitä usein tarttumasta mahdollisuuksiin, jotka voisivat viedä meidät eteenpäin.
Ajattele vertausta henkilökohtaiseen kuntosalivalmentajaan. Jos palkkaat itsellesi personal trainerin ja kysyt, voitko luvata, että tulen huippukuntoon ja saavutan tavoitteeni palkkaamalla sinut, vastaus riippuu suuresti sinun omasta sitoutumisestasi. Vaikka saisit käyttöösi maailman parhaat laitteet, harjoitusohjelmat ja ruokavaliot, niiden teho riippuu omasta panoksestasi prosessiin.
Jos et ota aktiivista roolia ja sitoudu prosessiin, on hyvin todennäköistä, ettei prosessi tuota toivottuja tuloksia. Toisaalta, jos olet valmis panostamaan, on erittäin vaikeaa epäonnistua.
Käytännössä ainoa varma tapa epäonnistua on lopettaa yrittämästä ja pysyä paikoillaan. Tästä syystä ainoa ihminen maailmassa, joka voi varmuudella luvata sinulle joko onnistumisen tai epäonnistumisen, olet sinä.
Tämä kysymys ja siihen liittyvät pelot ovat luonnollisia. On tärkeää muistaa, että epäonnistumiset ja virheet ovat osa oppimisprosessia. Ne ovat askeleita matkalla kohti suurempaa onnistumista. Kukaan meistä ei ole immuuni epäonnistumisille, mutta suhtautumisemme niihin määrittää, kuinka pitkälle pääsemme. Meidän tehtävämme on auttaa sinua välttämään virheitä, saamaan aikasi takaisin ja tukemaan sinua tällä matkalla tarjoamalla strategioita, työkaluja ja oivalluksia, jotka auttavat sinua ylittämään esteet ja saavuttamaan tavoitteesi.

 Kuinka paljon aikaa minun täytyy investoida jotta voin nähdä tuloksia?
Ymmärrämme, että aika on yrittäjille arvokas resurssi, ja siksi pyrimme ohjeistamaan tehokkaan ajanhallinnan merkityksestä. Suosittelemme varaamaan 2-4 tuntia viikossa liiketoimintasi eteenpäin viemiseen. Tästä, 1-2 tuntia viikossa kannattaa käyttää strategian suunnitteluun, uuden oppimiseen ja osallistumiseen puheluihin. Toiset 1-2 tuntia viikossa olisi hyvä käyttää asioiden toteuttamiseen ja projektien konkreettiseen edistämiseen.
On tärkeää huomioida, että investoimasi ajan määrä voi tietenkin vaihdella halusi ja nykyisen tilanteesi mukaan. Tehokkuus ei tarkoita pelkästään kovaa työtä; se tarkoittaa oikeiden, liiketoimintasi kannalta merkittävimpien asioiden parissa työskentelyä. Tämä merkitsee keskittymistä yrityksesi keskeisiin rajoitteisiin ja strategista ajan käyttöä siellä, missä se tuottaa eniten tulosta.
Muista, että kyse ei ole vain ajasta, jonka investoit, vaan myös siitä, miten keskität ponnistelusi. Kun tunnistat ja keskityt niihin alueisiin, jotka vaikuttavat liiketoimintaasi eniten, voit nähdä merkittäviä tuloksia pienemmälläkin ajankäytöllä. Oleellista on löytää tasapaino oppimisen, suunnittelun ja toteutuksen välillä, jotta voit maksimoida panostustesi vaikutuksen.

 Mitä Eroa Sovelluksella ja palveluilla On Kaikkeen Muuhun Tarjolla Olevaan?
Suurimpana erona moniin markkinoilla oleviin tuotteisiin ja palveluihin, jotka keskittyvät vain yhteen tiettyyn näkökohtaan, me ymmärrämme, että menestyksen saavuttaminen vaatii paljon enemmän kuin vain yhden asian oikein tekemisen. Sovelluksemme ja palvelumme keskittyvät kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan kasvujärjestelmään, joka yhdistää liiketoiminnan tärkeimmät osa-alueet yhtenäiseksi rakenteeksi.

Me keskitymme tarjoamaan oikean suunnitelman, työkalut ja tuen menestyksen saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa, että emme vain katso yksittäisiä osa-alueita erillisinä palasina, vaan ymmärrämme, kuinka kaikki liiketoiminnan osa-alueet toimivat yhdessä tuottaakseen parhaan mahdollisen tuloksen. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä kasvamaan kokonaisvaltaisesti, tarjoten samalla selkeän polun menestykseen kattavien suunnitelmien, tehokkaiden työkalujen ja jatkuvan tuen kautta.

 Onko Sovellus ja Toimintasuunnitelman kartoitus puhelu todellakin Maksuton?
Kyllä, Toimintasuunnitelman kartoituspuhelu sekä sovellus on täysin maksuton. Syy tähän on yksinkertainen:
Strategiapuhelumme tavoitteena on tarjota ratkaisu tilanteeseen, jossa tunnet olevasi jumissa yrityksesi kanssa, työskennellen väsymättä, mutta et saavuta haluamiasi tuloksia. Tämä kokemus herättää usein kaksi vallitsevaa tunnetta: toivottomuus ja ahdistus.

Toivottomuuden tunne syntyy usein risteyksessä ollessasi, kun tunnet olevasi eksyksissä ilman selkeää suuntaa, eläen tietämättömyydessä siitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Tämä tunne juontaa juurensa valintojen puutteesta, joka käytännössä on vain aukko tietämyksessä. Onneksi toivottomuus usein hälvenee, kun edessäsi on konkreettisia vaihtoehtoja valittavaksi, ja tämä on mahdollista saavuttaa oppimisen kautta.

Ahdistuksen tunne puolestaan ilmenee, kun kohtaat ylivoimaiselta tuntuvia valintoja tavoitteidesi saavuttamiseksi, mutta päätöksenteko tuntuu halvaannuttavalta.

Strategiapuhelumme tarjoaa sinulle tilaisuuden pysähtyä hetkeksi, hengittää ja saada selkeä suunta eteenpäin. Tarjoamme konkreettisia toimintasuunnitelmia, selkeytämme valintojasi ja annamme sinulle työkalut ja tiedot, joilla voit itsevarmasti kohdata ja tehdä tarvittavat päätökset.

Strategiapuhelu on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat edetä nopeammin. Käymme läpi yrityksesi tilanteen, tunnistamme esteet, jotka hidastavat edistymistäsi, ja annamme sinulle toimintasuunnitelman, joka auttaa saavuttamaan tuloksia ja pääsemään eteenpäin mahdollisimman pian. Lopputuloksena tiedät tarkalleen, mihin keskittyä viedäksesi yrityksesi tavoitteita eteenpäin.

Toisinaan yrityksen perustajat sanovat: "Tämä on loistava suunnitelma, haluaisin teidän auttavan sen toteuttamisessa ja lähdemme siitä eteenpäin.

Jos et koe näin, ei huolta. Saat silti selkeät seuraavat askeleet siitä, mitä sinun tulee tehdä viedäksesi yrityksesi seuraavalle tasolle.

Vastaanotamme päivittäin lukuisia yhteydenottoja, ja vaikka haluaisimmekin auttaa kaikkia henkilökohtaisesti, meillä ei yksinkertaisesti ole siihen kapasiteettia. Tämän vuoksi loimme sovelluksen, josta voit lähettää kysymyksiä ja löydät vastauksia joihinkin polttaviin kysymyksiin ja yleisimpiin haasteisiin. 
Sovelluksemme tarjoaa kattavan tietopankin, sekä tukea kartoituspuhelussa tehdylle suunnitelmalle. Se auttaa sinua navigoimaan liiketoimintasi haasteiden ja mahdollisuuksien läpi, vaikka emme pystyisikään tällä hetkellä tarjoamaan henkilökohtaista apua.
Copyright 2020 | tomaslaaksonen.com | All rights reserved.