Tarvitsetko apua?
Ota Yhteyttä:
S-posti tomaslaaksonen.marketing@gmail.com
Puhelin / WhatsApp - 050 304 0001
Osoite: Salon IoT Campus
Joensuunkatu 7, 24100 Salo
Haluaisitko Liiketoimintasi Taustalle "Markkinointikoneiston", Joka Tuottaa Luotettavasti Uusia Liidejä Ja Myyntiä Joka Kuukausi
Ilman Riskiä Menettää Rahasi Mainontaan Tai Joutumatta Uuden Digitaalisen Ajan Panttivangiksi

 JOPA NÄINÄ EPÄVARMOINA AIKOINA !

Sovelluksesta Löydät Vastauksia Miten Saat...

🔥LISÄÄ UUSIA ASIAKKAITA!

🔥MITEN MONINKERTAISTAA VOITTO ASIAKASTA KOHDEN

🔥MITEN SAAT ASIAKKAAT PALAAMAAN LUOKSESI UUDELLEEN

Olet vain yhden päätöksen päässä, löytää tapoja joilla voit täyttää yrityksesi asiakkailla jopa 90 päivässä?
PYYDÄ KÄYTTÖOIKEUS SOVELLUKSEEN, ennen kuin kapasiteettimme täyttyy tai kilpailijasi ottavat sen käyttöönsä.
Viesti esimerkki: "Hei, olen [Nimesi] yrityksestä [Yrityksesi nimi], Haluaisin käyttöoikeuden sovellukseen. Kuvaile yritystäsi muutamalla lauseella. esim... Autamme löytämään parhaat energiaratkaisut kiinteistöihin.
100% SUOJATTU   TIETOSI OVAT TÄYSIN SUOJATTU.
  Lisää Asiakkaita
  Kasvata Liiketoimintaa
  Voita Kilpailijasi

AMMATTILAISET MONILTA ERI TOIMIALOILTA

KÄYTTÄVÄT JO SOVELLUSTAMME

 • Korjaus- ja huoltopalvelut
 •  Kauneus ja hyvinvointi
 • ​Vakuutuspalvelut
 • Startup-yritykset
 • ​Vähittäiskaupat 
 • Kiinteistönvälitys
 • Auto- ja konemyyntipalvelut
 • ​Urheilu- ja liikuntapalvelut
 • ​Rahoitus
 • ​Energiapalvelut

"Miksi pyytää käyttöoikeus sovellukseen?"

Jos tarkastelet maailman suurimpia ja menestyneimpiä yrityksiä, voit huomata näissä kaikissa muutaman yhteisen tekijän. 
TAITO SAADA LISÄÄ ASIAKKAITA
MONINKERTAISTAA VOITTO ASIAKASTA KOHDEN
SAADA ASIAKKAAT PALAAMAAN UUDELLEEN
YLIVOIMAINEN ETUMATKA
Yksi avaintekijä menestyvien yritysten taustalla on kyky käyttää suurempaa markkinakaavaa ja asiakasrahoitteista liiketoimintamallia. 
Se mahdollistaa markkinoinnin tuottamaan enemmän liidejä ja maksavia asiakkaita kuin yksikään kilpailijasi. – Jonka avulla sinulla on varaa käyttää enemmän rahaa markkinointiin ja houkutella enemmän liikennettä kuin muiden. Näin voit saada enemmän huomiota, enemmän liikennettä ja hankkia asiakkaita nopeammin kuin kilpailijasi, mikä auttaa sinua lopulta varastamaan markkinaosuuden kilpailijoidesi panikoidessa.
"Yritys, joka voi käyttää eniten rahaa asiakkaan hankkimiseen – voittaa"

Mitä sovellus tarjoaa sinulle...

📈 Premium-raportit:
Saat käyttöösi eksklusiivisia raportteja, jotka tarjoavat kattavia näkemyksiä asiakashankinnasta, tulojen kasvattamisesta, tarjousten luomisesta ja paljon muuta. Nämä raportit ovat syventäviä resursseja, jotka on suunniteltu avaamaan uusia polkuja liiketoimintasi kasvulle ja menestykselle, antaen sinulle työkalut ja tiedot, jotka tarvitset poikkeuksellisten tulosten saavuttamiseksi.

🔄 Toimialojen Väliset Strategiat:
Opi monipuolisilta toimialoilta löytääksesi tehokkaampia, tuottoisampia ja pienemmän riskin strategioita. Tämä osio tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden integroida laajalti testattuja menestyskonsepteja eri aloilta omaan liiketoimintaasi, mikä antaa sinulle vahvan kilpailuedun ja avaa uusia kasvun väyliä.

💡 Räätälöidyt Ratkaisut ja Henkilökohtainen Tuki:
Sovelluksen kautta sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus esittää kysymyksiä ja saada räätälöityjä vastauksia. Me olemme täällä auttamassa sinua ylittämään liiketoimintasi esteet.

📞 Henkilökohtainen Tuki:
Kaikille kysymyksen lähettäneille tarjoamme myös mahdollisuuden veloituksettomaan puhelin- tai WhatsApp-keskusteluun. Käymme läpi vastaukset ja neuvomme, miten soveltaa niitä juuri sinun liiketoimintaasi. Tavoitteenamme on poistaa kaikki mahdolliset esteet menestyksesi tieltä.

🌟 Jakamisen Voima:
Uskomme, että arvokkaan tiedon jakaminen on elintärkeää. Tästä syystä julkaisemme kaikki vastaukset nimettöminä sovelluksessamme, auttaaksemme laajempaa yhteisöä, joka koostuu yrityksen omistajista, joilla voi olla samanlaisia haasteita ja jokainen voi hyödyntää niitä oman liiketoimintansa parantamiseksi.

🔒 Ehdoton Luottamuksellisuus:
Arvostamme yksityisyyttäsi. Kaikki keskustelusi kanssamme ovat luottamuksellisia, ja voit valita anonyymin lähestymistavan, jos niin haluat.

🚀 Menestyskonseptit (tulossa pian):
Tässä osiossa esittelen erilaisia menestyskonsepteja sekä markkinointistrategioita monilta eri aloilta, jotka avaavat oven lisätuloille, vauraudelle ja menestykselle. Näiden avulla voit hyödyntää eri toimialojen menestyskonsepteja omassa liiketoiminnassasi saadaksesi voimakkaan edun kilpailijoihisi nähden.

Sovelluksesta
saat vastauksi seuraaviin kysymyksiin

 • ​Miten rakennat jatkuvan liidivirran käyttäen tehokasta markkinointikoneistoa.
 • ​Suurin syy, miksi yritykset eivät näytä onnistuvan markkinoinnissaan riippumatta siitä, kuinka kovasti he yrittävät!
 • ​Rehellinen TOTUUS uusien liidien ja asiakkaiden hankinnasta ja miksi se voi olla paljon helpompaa kuin olet koskaan kuvitellut!
 • ​​​Miten Erotat itsesi ja brändisi kaikista kilpailijoistasi, jotka vielä markkinoivat käyttäen samoja vanhoja tapoja
 • ​​Miten pääset eroon hintakilpailusta, joka on yksi pahimmista asioista, joita voit tehdä liiketoiminnassa
 • ​Markkinointikonseptin, jonka hyödyntäminen voi nopeasti kaksinkertaistaa myyntisi (suurin osa kilpailijoistasi ei ole koskaan edes kuullut siitä)
 • ​Kuinka päihittää kilpailijasi, vaikka sinulla olisi vastassasi markkinoidesi suurin kilpailija ja pieni markkinointi budjetti
 • ​​Miten poistat markkinoilla vallitsevan skeptisyyden.
 • ​​Yksinkertaisen tavan, jolla rakennat luottamusta ja hyvää tahtoa samalla kun saat enemmän asiakkaita kuin tiedät mitä tehdä

TOIMINTASUUNNITELMAN KARTOITUS KESKUSTELU.

Strategiapuhelumme tarjoaa sinulle tilaisuuden pysähtyä hetkeksi, hengittää ja saada selkeä suunta eteenpäin. Tarjoamme konkreettisia toimintasuunnitelmia, selkeytämme valintojasi ja annamme sinulle työkalut ja tiedot, joilla voit itsevarmasti kohdata ja tehdä tarvittavat päätökset.
Strategiapuhelu on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat edetä nopeammin. Käymme läpi yrityksesi tilanteen, tunnistamme esteet, jotka hidastavat edistymistäsi, ja annamme sinulle toimintasuunnitelman, joka auttaa saavuttamaan tuloksia ja pääsemään eteenpäin mahdollisimman pian. Lopputuloksena tiedät tarkalleen, mihin keskittyä viedäksesi yrityksesi tavoitteita eteenpäin.

Haluatko Tehokkaan Markkinointikoneiston, Joka Tuottaa Luotettavasti Uusia Liidejä Ja Myyntiä Joka Kuukausi
Ilman Riskiä Menettää Rahasi Mainontaan Tai Joutua Tämän Uuden Digitaalisen Ajan Panttivangiksi

Sovelluksesta Löydät, Miten Menestyneet Yritykset Saavat Uusia liidejä Päivittäin!
Kuvittele miltä liiketoimintasi näyttäisi kopioituasi menestyneiden yritysten markkinointikoneiston ja alat houkutella ihanteellisia asiakkaita yritykseesi.
Miten se vaikuttaisi liiketoimintaasi?
Mitä se merkitsisi sinulle ja yrityksellesi kun voisit lisätä rekisteriisi...
100 uutta liidiä...
1 000 uutta liidiä...
10 000 uutta liidiä...
100 000 uutta liidiä...
Kuinka paljon tuloja voisit tuottaa uusilta asiakkailtasi?
1 000 Euroa...
10 000 Euroa...
100 000 Euroa...
1000 000 Euroa?
Olet vain yhden markkinointikoneiston päässä...

 Lataa se nyt, ennen kuin  kilpailijasi saavat sen käsiinsä.

Ja ihan vain siltä varalta jos mietit...
Tässä ei ole mitään jujua tai piilotettuja kuluja!


Ainoastaan puhtaita neuvoja, joita voit käyttää välittömästi yrityksesi myynnin ja toiminnan kasvattamiseen.

Jos olet etsinyt uutta tapaa kasvattaa yritystäsi?
 Ota yhteyttä lähettämällä viestiä, niin saat sovelluksen veloituksetta käyttöösi ja halutessasi veloituksettoman TOIMINTASUUNNITELMAN KARTOITUS keskustelun.
Viesti esimerkki: "Hei, olen [Nimesi] yrityksestä [Yrityksesi nimi], Haluaisin käyttöoikeuden sovellukseen. 
Kuvaile yritystäsi muutamalla lauseella. esim... Autamme löytämään parhaat energiaratkaisut kiinteistöihin.
  Takaamme 100% yksityisyyden. Mitään tietojasi ei jaeta .

VASTAUkSIA YLEISIIN KYSYMYKSIIN

 Miksi voin ottaa yhteyttä vain WhatsAppin tai sähköpostin kautta?
Valintamme viestiä yksinomaan WhatsAppin ja sähköpostin välityksellä johtuu merkittävästä havainnosta, jonka olemme tehneet tutkiessamme sekä omia että muiden yritysten asiakkaita.

Olemme tunnistaneet yhteisen piirteen menestyneimpien asiakkaiden keskuudessa. Sen lisäksi, että he ovat aina etsimässä neuvoa ja esittämässä kysymyksiä sekä omaavat vahvan halun oppia ja kasvaa, valmiita ottamaan riskejä ja kohtaamaan haasteita avoimin mielin, kaikki heistä olivat lähes poikkeuksetta olleet valmiita käyttämään hieman aikaa ottaakseen yhteyttä joko soittamalla, WhatsAppin tai sähköpostin kautta, vaikka tarjolla olisi ollut myös nopeampi, yksinkertaisempi yhteydenottotapa.

Rajoittamalla yhteydenpitomme puhelimeen, WhatsAppiin ja sähköpostiin olemme luoneet yksinkertaisen mutta tehokkaan suodattimen.

Tämä strategia auttaa meitä tunnistamaan ja investoimaan henkilöihin, jotka ovat tosissaan parantamassa elämäänsä ja olemme voineet varmistaa, että energiamme ja resurssimme käytetään niiden auttamiseen, jotka ovat aidosti sitoutuneet tekemään muutoksia ja saavuttamaan tavoitteensa.

Vaikka olisikin hienoa pystyä auttamaan kaikkia, ajan ja resurssien käyttäminen sellaisten henkilöiden kanssa, jotka eivät ole valmiita ryhtymään toimiin ja käyttämään aikaa oman onnistumisensa eteen, vähentää kykyämme tukea niitä, jotka ovat todella valmiita tekemään kaikkensa ja näkemään todellisia muutoksia elämässään.

Vaikka se saattaa tuntua vähäiseltä erolta, tämä lähestymistapa on osoittautunut merkittäväksi eroksi asiakkaiden tuloksiin. WhatsApp ja sähköposti mahdollistavat myös nopeat ja tehokkaat keskustelut reaaliajassa, samalla kun voimme antaa kattavia vastauksia ja pitää yllä viestintää tarvittaessa. Tämä lähestymistapa auttaa meitä varmistamaan, että jokainen yhteydenotto käsitellään huolella ja yksilöllisesti, tarjoten sinulle parhaan mahdollisen tuen ja neuvonnan.


 Onko Yritykseni Liian pieni toimija?
Ei, yrityksesi koko ei ole este palveluillemme. Päinvastoin, meidän tehtävämme on auttaa yrityksiä kasvamaan, riippumatta niiden nykyisestä taloudellisesta tilanteesta.
Avainasiana tässä ei ole se, paljonko rahaa yritykselläsi on alussa, vaan se, kuinka tehokkaasti voimme implementoida järjestelmiämme yrityksessäsi. Emme keskity siihen, paljonko rahaa ja resursseja jollakulla on; keskitymme siihen, kuinka paljon rahaa voimme auttaa heitä tekemään. Tämä lähestymistapa on mahdollistanut monien yrittäjien ostamaan takaisin heidän aikansa ja tarjoten mahdollisuuden kasvaa ja menestyä alasta ja tilanteesta riippumatta.

 Miksi tarvitsen Business mentoria ja mitä hyötyä siitä on?
Kaikilla meillä on vuorokaudessa samat 24 tuntia. Ainoa ero menestyneissä ihmisissä, jotka vaikuttavat olevan vuosia edellä, on se että he ovat keksineet, miten he voivat hyödyntää tuota vuorokautta tehokkaammin kuin muut. Liiketoiminnassa, joka on yksi maailman kilpailluin laji, menestyminen ei ole yksinäinen matka. Mieti kaikkia menestyneitä ihmisiä, millä tahansa alalla - huippu-urheilijoita, liikemiehiä, taiteilijoita, näyttelijöitä, vaikutusvaltaisia johtajia, jokainen heistä luottaa suorituskykynsä huipulla valmentajaan.  Kyse ei ole vain siitä, että joku opastaa heitä, vaan siitä, että heillä on yhteistyökumppani, jonka kanssa he voivat hioa strategiaansa, löytää tietoa, optimoida suoritustaan ja ylittää rajojaan. Kun siis kyseenalaistamme yritysvalmentajan tarpeellisuuden, kannattaa pohtia: Jos maailman parhaat millä tahansa alalla pitävät valmennusta arvokkaana, miksi liike-elämässä asia olisi jotenkin toisin? Niinkin kilpaillulla alalla kuin liike-elämässä, valmentaja ei ole ylellisyyttä, jonka saa huipulla, vaan menestyksen kulmakivi, kun olet matkalla. Mentori opastaa sinua näkemään näkymättömiä asioita, haastamaan rajasi ja navigoimaan kasvun ja strategian monimutkaisissa kysymyksissä. Voisitko saavuttaa menestystä yksin? Mahdollisesti, mutta kysymys kuuluukin, kuinka paljon olet valmis uhraamaan aikaasi sen saavuttamiseen.

 Mistä Tiedän Että Tämä Tulee Toimimaan Minulle? 
Monet meistä pohtivat tätä kysymystä, ja se on ymmärrettävää. Vastaus alkaa määritelmälläsi menestyksestä. Kukaan meistä ei halua kohdata epäonnistumista. On tärkeää muistaa, että matka menestykseen – unelmiesi saavuttaminen – kulkee usein epäonnistumisten kautta. Juuri tämä pelko epäonnistumisesta pitää meidät paikoillamme ja estää meitä usein tarttumasta mahdollisuuksiin, jotka voisivat viedä meidät eteenpäin.
Ajattele vertausta henkilökohtaiseen kuntosalivalmentajaan. Jos palkkaat itsellesi personal trainerin ja kysyt, voitko luvata, että tulen huippukuntoon ja saavutan tavoitteeni palkkaamalla sinut, vastaus riippuu suuresti sinun omasta sitoutumisestasi. Vaikka saisit käyttöösi maailman parhaat laitteet, harjoitusohjelmat ja ruokavaliot, niiden teho riippuu omasta panoksestasi prosessiin.
Jos et ota aktiivista roolia ja sitoudu prosessiin, on hyvin todennäköistä, ettei prosessi tuota toivottuja tuloksia. Toisaalta, jos olet valmis panostamaan, on erittäin vaikeaa epäonnistua.
Käytännössä ainoa varma tapa epäonnistua on lopettaa yrittämästä ja pysyä paikoillaan. Tästä syystä ainoa ihminen maailmassa, joka voi varmuudella luvata sinulle joko onnistumisen tai epäonnistumisen, olet sinä.
Tämä kysymys ja siihen liittyvät pelot ovat luonnollisia. On tärkeää muistaa, että epäonnistumiset ja virheet ovat osa oppimisprosessia. Ne ovat askeleita matkalla kohti suurempaa onnistumista. Kukaan meistä ei ole immuuni epäonnistumisille, mutta suhtautumisemme niihin määrittää, kuinka pitkälle pääsemme. Meidän tehtävämme on auttaa sinua välttämään virheitä, saamaan aikasi takaisin ja tukemaan sinua tällä matkalla tarjoamalla strategioita, työkaluja ja oivalluksia, jotka auttavat sinua ylittämään esteet ja saavuttamaan tavoitteesi.

 Kuinka paljon aikaa minun täytyy investoida jotta voin nähdä tuloksia?
Ymmärrämme, että aika on yrittäjille arvokas resurssi, ja siksi pyrimme ohjeistamaan tehokkaan ajanhallinnan merkityksestä. Suosittelemme varaamaan 2-4 tuntia viikossa liiketoimintasi eteenpäin viemiseen. Tästä, 1-2 tuntia viikossa kannattaa käyttää strategian suunnitteluun, uuden oppimiseen ja osallistumiseen erilaisiin puheluihin. Toiset 1-2 tuntia viikossa olisi hyvä käyttää asioiden toteuttamiseen ja projektien konkreettiseen edistämiseen.
On tärkeää huomioida, että investoimasi ajan määrä voi tietenkin vaihdella halusi ja nykyisen tilanteesi mukaan. Tehokkuus ei tarkoita pelkästään kovaa työtä; se tarkoittaa oikeiden, liiketoimintasi kannalta merkittävimpien asioiden parissa työskentelyä. Tämä merkitsee keskittymistä yrityksesi keskeisiin rajoitteisiin ja strategista ajan käyttöä siellä, missä se tuottaa eniten tulosta.
Muista, että kyse ei ole vain ajasta, jonka investoit, vaan myös siitä, miten keskität ponnistelusi. Kun tunnistat ja keskityt niihin alueisiin, jotka vaikuttavat liiketoimintaasi eniten, voit nähdä merkittäviä tuloksia pienemmälläkin ajankäytöllä. Oleellista on löytää tasapaino oppimisen, suunnittelun ja toteutuksen välillä, jotta voit maksimoida panostustesi vaikutuksen.

 Mitä Eroa Sovelluksella ja palveluilla On Kaikkeen Muuhun Tarjolla Olevaan?
Suurimpana erona moniin markkinoilla oleviin tuotteisiin ja palveluihin, jotka keskittyvät vain yhteen tiettyyn näkökohtaan, me ymmärrämme, että menestyksen saavuttaminen vaatii paljon enemmän kuin vain yhden asian oikein tekemisen. Sovelluksemme ja palvelumme keskittyvät kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan kasvujärjestelmään, joka yhdistää liiketoiminnan tärkeimmät osa-alueet yhtenäiseksi rakenteeksi.

Me keskitymme tarjoamaan oikean suunnitelman, työkalut ja tuen menestyksen saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa, että emme vain katso yksittäisiä osa-alueita erillisinä palasina, vaan ymmärrämme, kuinka kaikki liiketoiminnan osa-alueet toimivat yhdessä tuottaakseen parhaan mahdollisen tuloksen. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä kasvamaan kokonaisvaltaisesti, tarjoten samalla selkeän polun menestykseen kattavien suunnitelmien, tehokkaiden työkalujen ja jatkuvan tuen kautta.

 Onko Sovellus ja Toimintasuunnitelman kartoitus puhelu todellakin Maksuton?
Kyllä, Toimintasuunnitelman kartoituspuhelu sekä sovellus on täysin maksuton. Syy tähän on yksinkertainen:
Strategiapuhelumme tavoitteena on tarjota ratkaisu tilanteeseen, jossa tunnet olevasi jumissa yrityksesi kanssa, työskennellen väsymättä, mutta et saavuta haluamiasi tuloksia. Tämä kokemus herättää usein kaksi vallitsevaa tunnetta: toivottomuus ja ahdistus.

Toivottomuuden tunne syntyy usein risteyksessä ollessasi, kun tunnet olevasi eksyksissä ilman selkeää suuntaa, eläen tietämättömyydessä siitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Tämä tunne juontaa juurensa valintojen puutteesta, joka käytännössä on vain aukko tietämyksessä. Onneksi toivottomuus usein hälvenee, kun edessäsi on konkreettisia vaihtoehtoja valittavaksi, ja tämä on mahdollista saavuttaa oppimisen kautta.

Ahdistuksen tunne puolestaan ilmenee, kun kohtaat ylivoimaiselta tuntuvia valintoja tavoitteidesi saavuttamiseksi, mutta päätöksenteko tuntuu halvaannuttavalta.

Strategiapuhelumme tarjoaa sinulle tilaisuuden pysähtyä hetkeksi, hengittää ja saada selkeä suunta eteenpäin. Tarjoamme konkreettisia toimintasuunnitelmia, selkeytämme valintojasi ja annamme sinulle työkalut ja tiedot, joilla voit itsevarmasti kohdata ja tehdä tarvittavat päätökset.

Strategiapuhelu on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat edetä nopeammin. Käymme läpi yrityksesi tilanteen, tunnistamme esteet, jotka hidastavat edistymistäsi, ja annamme sinulle toimintasuunnitelman, joka auttaa saavuttamaan tuloksia ja pääsemään eteenpäin mahdollisimman pian. Lopputuloksena tiedät tarkalleen, mihin keskittyä viedäksesi yrityksesi tavoitteita eteenpäin.

Toisinaan yrityksen perustajat sanovat: "Tämä on loistava suunnitelma, haluaisin teidän auttavan sen toteuttamisessa ja lädemme siitä eteenpäin.

Jos et koe näin, ei huolta. Saat silti selkeät seuraavat askeleet siitä, mitä sinun tulee tehdä viedäksesi yrityksesi seuraavalle tasolle.

Vastaanotamme päivittäin lukuisia yhteydenottoja, ja vaikka haluaisimmekin auttaa kaikkia henkilökohtaisesti, meillä ei yksinkertaisesti ole siihen kapasiteettia. Tämän vuoksi loimme sovelluksen, josta voit lähettää kysymyksiä ja löydät vastauksia joihinkin polttaviin kysymyksiin ja yleisimpiin haasteisiin. 
Sovelluksemme tarjoaa kattavan tietopankin, sekä tukea kartoituspuhelussa tehdylle suunnitelmalle. Se auttaa sinua navigoimaan liiketoimintasi haasteiden ja mahdollisuuksien läpi, vaikka emme pystyisikään tällä hetkellä tarjoamaan henkilökohtaista apua.
Copyright 2024 | tomaslaaksonen.com | All rights reserved.
Powered By ClickFunnels.com