Tarvitsetko apua?
Ota Yhteyttä:
S-posti tomaslaaksonen.marketing@gmail.com
Puhelin / WhatsApp - 050 304 0001
Osoite: Salon IoT Campus
Joensuunkatu 7, 24100 Salo

Liiketoimintastrategian erikoisasiantuntija

Olemme erikoistuneet auttamaan yrityksiä ottamaan käyttöön todistetusti toimivia strategioita sekä eri alojen menestyskonsepteja, joka antaa asiakkaillemme merkittävän etulyöntiaseman kilpailijoihinsa nähden.
Jokaisella menestyvällä yrityksellä on oltava strategia ja etenemissuunnitelma, varsinkin kun on kyse näistä kolmesta tekijästä jotka mahdollistavat yritystoiminnnan kasvattamisen. 
  • MITEN SAADA LISÄÄ ASIAKKAITA
  • MITEN MONINKERTAISTAA VOITTO ASIAKASTA KOHDEN
  • MITEN SAAT ASIAKKAAT PALAAMAAN LUOKSESI UUDELLEEN

 Vapauta yrityksesi täysi potentiaali uuden Business Solutions sovelluksen avulla.

Kaikilla on nykyään puhelin, mutta saatko siitä kaiken hyödyn irti liiketoiminnan kasvattamiseksi? Nyt se on mahdollista!

🔥Nosta liiketoimintasi menestystä ja päihitä kilpailijasi!

Saatat tarvita tietoa, neuvontaa tai tukea monestakin syystä, mutta erilaisten markkinointimenetelmien ja -taktiikoiden runsaus voi aiheuttaa vain hämmennystä ja turhautumista, eikä sinulla ei ole aina aikaa tai resursseja etsiä tuota tietoa. 

Saatat kamppailla liidien hankkimisen, tulojen kasvattamisen tai yksinkertaisesti erottumisen kanssa satojen kilpailijoiden joukosta. 

Oli syy mikä tahansa, uusi veloitukseton Business Solutions - sovellus on täydellinen ratkaisu kiireisille yrittäjille ja yritysten omistajille, jotka haluavat kasvattaa yritystään. 

Uuden sovelluksen avulla, olet aina vain napin painalluksen päässä saadaksesi käyttöösi ensiluokkaisia raportteja, toimivia markkinointistrategioita ja täyttämällä sovelluksen sisäinen kyselylomakkeen saat tukea ja opastusta, joka on räätälöity juuri sinun liiketoimintasi haasteisiin ja tavoitteisiin. 

 Sovelluksemme tarjoaa sinulle välittömän pääsyn markkinointiin liittyviin näkemyksiin, strategioihin ja resursseihin milloin ja missä tahansa, joiden avulla voit tehdä strategisia päätöksiä ja saavuttaa liiketoimintasi tavoitteet.

MITEN PYSTYMME LUPAAMAAN TULOKSIA JOILLA ON OIKEASTI MERKITYSTÄ?


Yrityksen perustaminen on vaikeaa, mutta sen kasvattaminen ja pyörittäminen kannattavasti vuosien ajan on vielä vaikeampaa.

Voit todennäköisesti laatia valtavan luettelon erilaisista ongelmista ja haasteista joita kohtaat matkan varrella, mutta suurin osa näistä juontavat juurensa pääasiallisesti
 kahdesta kaikkein merkittävimmästä ongelmasta:

 Ei tarpeeksi asiakkaita ja ei tarpeeksi voittoa kuun lopussa. 

Asiakkaiden hankkiminen maksaa enemmän rahaa ja aikaa kuin se tuottaa, mikä luo ongelman yksi, ja asiakashankintaan laitettava raha tulee voittomarginaalista, mikä luo ongelman kaksi!

Vielä tuskallisempaa on, että potentiaaliset asiakkaat vertailevat ja vähättelevät raa'asti palveluitamme halvempien ja monesti surkeampien vaihtoehtojen hyväksi - ja halvin yleensä "voittaa".

Tässä tapauksessa "voittaminen" tarkoittaa yritykselle ainoastaan sitä, että se saa tehdä enemmän töitä vähemmällä korvauksella.

Tämä johtuu yleensä siitä, että useimmat toimialat tietävät (ja käyttävät) vain yhtä tiettyä markkinointitapaa.

Vaikka tosiasia on, että käytettävissä voi olla jopa kymmeniä tehokkaampia ja kannattavampia strategioita (paljon pienemmällä riskillä). 

Näytämme asiakkaillemme, miten he voivat ottaa erilaisia menestyskonsepteja eri toimialoilta ja soveltaa niitä omaan liiketoimintaansa. 

Tämä antaa asiakkaillemme suuren etulyöntiaseman omilla markkinoillaan ja SÄÄSTÄÄ SINUA KÄYTTÄMÄSTÄ AIKAA JA RAHAA JOHONKIN, JOSTA ET OLE EDES VARMA, ETTÄ SE TOIMII.

Jos olet kiinnostunut toteuttamaan tämän kaltaisia ratkaisuja liiketoimintaasi ja välttämään yleisiä ja vähemmän yleisiä liiketoimintavirheitä, jotta voit tehdä enemmän voittoa ja nopeuttaa uuden asiakashankinnan saavuttamiseen kuluvaa aikaa...
 Ota yhteyttä niin näytämme sinulle miten voimme auttaa.

Investoi itseesi ja unelmiisi

"Haluatko saavuttaa liiketoiminnallesi uuden tason ja saavuttaa tavoitteesi mahdollisimman nopeasti?

 Liity eksklusiiviseen valmennukseen, joka on tarkoitettu yrittäjille, jotka ovat sitoutuneet paitsi kasvattamaan liiketoimintaansa myös auttamaan muita.

Eksklusiivisessa valmennuksessa saat henkilökohtaista tukea liiketoiminnan kehittämisessä. 

Yhdessä tunnistamme kaikki esteet, jotka estävät sinua kasvattamasta liiketoimintaasi nopeammin ja luomme sinulle räätälöidyn suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tavoitteet liiketoiminnassasi. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja saat täyden tuen liiketoimintasi kasvattamiseen. 
Klikkaa "ota yhteyttä" ja ota askel kohti unelmiesi saavutusta!"

Prosessimme

Strategia

Ensimmäinen askel kehittää liiketoimintaasi, on strategisesti ajatella läpi tarjouksia (mitä myyt), myyntiprosessi (miten myyt sitä) ja mainonnan strategia (miten hankit liidejä & asiakkaita).

Istun alas kanssasi suunnittelemaan ja laatimaan yrityksellesi räätälöidyn lanseeraus- ja skaalautumissuunnitelman, jossa on oikeat tarjoukset, myyntiprosessit ja mainosstrategia, jotta pääset haluamaasi määränpäähän.

Rakentaminen

Konsultointipalvelua, joka tuo sinulle todistetusti toimivat ja parhaat strategiat.
Tutkimme mainoksia - myyntiprosesseja - lanseerausstrategioita ja järjestelmiä, jotka jo todistetusti toimivat, jotta sinun ei tarvitse arvuutella, vaan voit ottaa voittavan strategian heti käyttöösi.
 Autamme sinua rakentamaan voittavia tarjouksia (tuotteita ja palveluita), myyntiprosesseja (miten myyt tarjoamasi tuotteet ja palvelut) ja autamme sinua käynnistämään ja skaalaamaan yrityksesi verkossa ja oikeassa elämässä.

Lanseeraus ja laajennus

Kun tarjouksesi ja myyntiprosessisi ovat valmiina, siirrymme vaiheeseen 3, jota kutsumme nimellä Launch & Scale.
Tässä vaiheessa käynnistämme ja skaalaamme liiketoimintasi verkossa ja oikeassa elämässä.
Olemme maailman parhaita siinä, mitä teemme, koska tiedämme että nopein tapa menestyä missä tahansa osa-alueessa, on ottaa mallia siitä, mikä jo todistetusti toimii.

AUTAmme SINUA VAPAUTTAMAAN YRITYKSESI TÄYDEN POTENTIAALIN

3 KESKEISTÄ OSA-ALUETTA, 
JOIHIN OLEmme ERIKOISTUNut

MITEN SAADA LISÄÄ ASIAKKAITA

UUSISTA LÄHTEISTÄ, JOTTA LIIKETOIMINNAN TULOT TODELLA KASVAVAT.

MITEN MONINKERTAISTAA VOITTO ASIAKASTA KOHDEN

KESKITTYMÄLLÄ VOITTOJEN KASVUN AVAINALUEISIIN, JOTKA OVAT SUORAAN YHTEYDESSÄ TULOKSEN RÄJÄHDYSMÄISEEN KASVUUN.

Miten SAAT ASIAKKAAT PALAAMAAN LUOKSESI uudelleen

LUOMALLA LYÖMÄTÖN ASIAKASKOKEMUS JOKA MONINKERTAISTAA ASIAKKAIDESI ELINIKÄISEN ARVON

ILMAISIA RESURSSEJA LIIKETOIMINTASI KASVATTAMISEEN

Veloitukseton

Pyydä pääsyoikeus sovellukseen sähköpostilla tai whatsapp-viestillä alla olevasta linkistä.

 Vapauta yrityksesi täysi potentiaali uuden Business Solutions sovelluksen avulla 🚀

Sovelluksemme avulla pääset käsiksi arvokkaisiin resursseihin ja asiantuntemukseen milloin ja missä tahansa.
Business Solutions -sovellus on mullistava ratkaisu kiireisille yrittäjille ja yritysten omistajille, jotka haluavat kasvattaa yritystään tuhlaamatta aikaa tai resursseja.
Sovelluksemme tarjoaa sinulle välittömän pääsyn markkinointiin ja liiketoiminnan kasvuun liittyviin näkemyksiin, strategioihin ja resursseihin, jotta voit saavuttaa liiketoimintasi tavoitteet.
Uskomme vahvasti, että liiketoiminta voi kasvaa vain niin pitkälle mitä sen merkittävin rajoitus sallii.
Tätä sovellusta luodessamme ja kehittäessämme, ykköstavoitteemme oli, ja on jatkossa auttaa sinua tunnistamaan ja poistamaan nämä rajoitteet jakamalla oppeja, jotka ovat toimineet erittäin hyvin meidän ja asiakkaidemme kohdalla, jotta voit tehdä enemmän oikeita strategisia päätöksiä ja välttää suurimpia virheitä.
Toimivien ja tehokkaiden liiketoiminnan kasvustrategioiden pitäisi olla jokaisen yrittäjän saatavilla, jonka vuoksi halusimme luoda täysin veloituksettoman sovelluksen, jonka tehtävänä on varmistaa, että sinulla on käytössäsi tarvitsemasi työkalut ja tiedot vapauttaaksesi yrityksesi täysi potentiaali.

STRATEGINEN YHTEISTYÖ

Eksklusiivinen päivä pääkonttorilla.
5,000€ + Alv

1-ON-1 VIP STRATEGIA PÄIVÄ.
HALUAISITKO VIETTÄÄ PÄIVÄN PÄÄKONTTORILLAMME? JOS HYVÄKSYTÄÄN, SAAT MAHDOLLISUUDEN VIETTÄÄ PÄIVÄN KANSSAMME PÄÄKONTTORILLAMME SALON IOT-KAMPUKSELLA.
SIELLÄ SINULLA ON PÄIVÄN AIKANA TILAISUUS OPPIA HENKILÖKOHTAISESTI, MITEN YRITYS VOIDAAN SKAALATA KÄYTTÄEN  RAJOITUSTEORIAA (MUIDEN TYÖKALUJEN OHELLA).
PAIKAT NÄIHIN SKAALAUTUMISTYÖPAJOIHIN OTETAAN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ.

PÄIVÄN AIKANA, VOIMME AUTTAA SINUA TUNNISTAMAAN OLEMASSA OLEVAT LAAJENTUMISMAHDOLLISUUDET JA ANTAA SINULLE STRATEGIOITA, TYÖKALUJA JA TAKTIIKOITA, JOTTA VOIT VIRTAVIIVAISTAA, MAKSIMOIDA  JA VALJASTAA LIIKETOIMINTASI TÄYDEN POTENTIAALIN.
Jos haluat:
Välttää yleisiä ja vähemmän yleisiä liiketoimintavirheitä, jotta voit nopeuttaa uuden asiakashankinnan saavuttamiseen kuluvaa aikaa.
Saada tehokkaan toimintasuunnitelman, joka on laadittu juuri sinun yrityksellesi ja joka näyttää sinulle kehitysalueet, jotta voit toteuttaa tulokset nopeasti.
Aloita ottamalla yhteyttä joko sähköpostitse tai whatsappilla ja voimme varata sopivan keskusteluajan. Voit myös tietysti soittaa suoraan numeroon 050 304 0001.

1-ON-1 VALMENNUS (6-12 KUUKAUTTA) 50 000€ - 100 000 € + Alv

1-ON-1 COACHING 6 - 12 kuukautta. 
KUUKAUSITTAINEN 1-ON-1 VIP-PÄIVÄ 12 KUUKAUDEN AJAN (VIRTUAALISESTI TAI PÄÄKONTTORILLAMME). +
SUORA SÄHKÖPOSTI- JA WHATSAPP-YHTEYS 6 - 12 KUUKAUDEN AJAN, JONKA AVULLA SAAT JATKUVAN TUEN LIIKETOIMINTASI KASVATTAMISEEN.

Kaikki on helpompaa, kun sinulla on suunnitelma.
Kun aloitat toimiviksi todetuilla tekniikoilla, järjestelmillä, prosesseilla ja toimintamalleilla, voit nopeasti toteuttaa mikä todella toimii.
Se tarkoittaa, että lyhennät päivien, viikkojen ja kuukausien arvailut ja epäonnistumiset, ja voit siirtyä suoraan kohti kestävää tulovirtaa, jonka varaan voit rakentaa.
KASVU EI TAPAHDU PELKÄLLÄ OPPIMISELLA. SE TAPAHTUU, KUN TOTEUTAT OIKEITA STRATEGIOITA TEHOKKAASTI, REAALIAJASSA.
Meillä on jonotuslista, joten jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, varaa ensiksi VELOITUKSETON 45 MIN STRATEGIA KESKUSTELU päästäksesi jonoon. Keskustelemme tavoitteistasi, unelmistasi, vahvuuksistasi, heikkouksistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua pääsemään haluamaasi määränpäähän.

WE PARTNER, INVEST AND SCALE GREAT COMPANIES.

BECOME A PORTFOLIO COMPANY

Olemme aina innostuneita löytämään ja investoimaan loistaviin yrityksiin. On inspiroivaa nähdä, kuinka yritykset, joita olemme tukeneet, kasvavat ja kehittyvät nopeasti.
Jos koet, että yrityksesi voisi hyötyä asiantuntemuksestamme ja haluat meidän tutustuvan siihen, olen täällä auttaakseni. Ota yhteyttä sähköpostitse tai WhatsAppilla, niin keskustellaan siitä, miten voimme yhdessä auttaa yritystäsi kasvamaan ja saavuttamaan sen täyden potentiaalin.

HALUATKO KASVATTAA LIIKETOIMINTAASI?

TAVOITTEemme on...

investoida aikaa yrityksesi kasvattamiseen ja antaa tehokkaita ratkaisuja, joilla kasvatat tulojasi ja jotka auttavat sinua ymmärtämään kriittiset tekijät, jotka vaikuttavat liiketoimintaasi juuri nyt, ja sitten kohdistaa ne uudelleen liiketoimintastrategiaan joita tarvitset kilpailemiseen ja innovointiin kun olemme siirtymässä yhteen kaikkein myrskyisimmistä liiketoimintailmastoista vähään aikaan.
Jos haluat tehdä yhteistyötä kanssamme liiketoimintasi tuloksen parantamiseksi ja markkinointistrategian kehittämiseksi ja toteuttamiseksi. Tarkoittaen, että todistamme jatkuvasti arvomme ja kasvatamme tulostasi, tai voit hankkiutua meistä eroon, ilman mitään ehtoja.
 Olemme varmoja kyvystämme tuottaa voittoa yrityksellesi tietoon perustuvalla markkinointistrategialla - ja olemme innokkaita näyttämään sinulle, miten voit hyödyntää keskeisiä oivalluksia, todistettuja tekniikoita, järjestelmiä, prosesseja ja toimintatapoja, 
joiden avulla...
SAAT LISÄÄ ASIAKKAITA 
 MONINKERTAISTAT VOITTOSI ASIAKASTA KOHDEN 
SAAT ASIAKKAAT PALAAMAAN LUOKSESI UUDELLEEN

Copyright 2024 tomaslaaksonen.com . All rights reserved.