Ota Yhteyttä:
S-posti tomaslaaksonen.marketing@gmail.com
Puhelin / WhatsApp - 050 304 0001
Osoite: Salon IoT Campus
Joensuunkatu 7, 24100 Salo
Koulutus | Toteutus | Sitoutuminen

Valmennuksissa autamme palveluyritysten omistajia käyttämään tehokkaimpia strategioita  ja toimivimpia työkaluja liiketoiminnan kasvattamiseksi.

Missiomme

Auttaa yrittäjiä Suomessa tavoittamaan enemmän ihmisiä ja rakentamaan unelmiensa liiketoimintaa.
Tiedämme, että menestymme, kun asiakkaamme ovat saaneet aikansa takaisin ja voivat herätä joka päivä tekemään asioita, jotka innostavat heitä.

 Vapauta yrityksesi täysi potentiaali uuden Business Solutions sovelluksen avulla.

Kaikilla on nykyään puhelin, mutta saatko siitä kaiken hyödyn irti liiketoiminnan kasvattamiseksi? Nyt se on mahdollista!

🔥Nosta liiketoimintasi menestystä ja päihitä kilpailijasi!

Saatat tarvita tietoa, neuvontaa tai tukea monestakin syystä, mutta erilaisten markkinointimenetelmien ja -taktiikoiden runsaus voi aiheuttaa vain hämmennystä ja turhautumista, eikä sinulla ei ole aina aikaa tai resursseja etsiä tuota tietoa. 

Saatat kamppailla liidien hankkimisen, tulojen kasvattamisen tai yksinkertaisesti erottumisen kanssa satojen kilpailijoiden joukosta. 

Oli syy mikä tahansa, uusi veloitukseton Business Solutions - sovellus on täydellinen ratkaisu kiireisille yrittäjille ja yritysten omistajille, jotka haluavat kasvattaa yritystään. 

Uuden sovelluksen avulla, olet aina vain napin painalluksen päässä saadaksesi käyttöösi ensiluokkaisia raportteja, toimivia markkinointistrategioita ja täyttämällä sovelluksen sisäinen kyselylomakkeen saat tukea ja opastusta, joka on räätälöity juuri sinun liiketoimintasi haasteisiin ja tavoitteisiin. 

 Sovelluksemme tarjoaa sinulle välittömän pääsyn markkinointiin liittyviin näkemyksiin, strategioihin ja resursseihin milloin ja missä tahansa, joiden avulla voit tehdä strategisia päätöksiä ja saavuttaa liiketoimintasi tavoitteet.

MITEN PYSTYMME LUPAAMAAN TULOKSIA JOILLA ON OIKEASTI MERKITYSTÄ?


Yrityksen perustaminen on vaikeaa, mutta sen kasvattaminen ja pyörittäminen kannattavasti vuosien ajan on vielä vaikeampaa.

Voit todennäköisesti laatia valtavan luettelon erilaisista ongelmista ja haasteista joita kohtaat matkan varrella, mutta suurin osa näistä juontavat juurensa pääasiallisesti
 kahdesta kaikkein merkittävimmästä ongelmasta:

 Ei tarpeeksi asiakkaita
 ei tarpeeksi voittoa kuun lopussa. 

Asiakkaiden hankkiminen maksaa enemmän rahaa ja aikaa kuin se tuottaa, mikä luo haasteen yksi, ja asiakashankintaan laitettava raha tulee voittomarginaalista, mikä luo haasteen kaksi!

Tämän lisäksi, monet potentiaaliset asiakkaat vertailevat ja vähättelevät raa'asti palveluita halvempien ja monesti surkeampien vaihtoehtojen hyväksi - ja halvin yleensä "voittaa".

Tässä tapauksessa "voittaminen" tarkoittaa yritykselle ainoastaan sitä, että se saa tehdä enemmän töitä vähemmällä korvauksella.

Tämä johtuu yleensä siitä, että useimmat toimialat tietävät (ja käyttävät) vain yhtä tiettyä markkinointitapaa.

Vaikka tosiasia on, että käytettävissä voi olla jopa kymmeniä tehokkaampia ja kannattavampia strategioita (paljon pienemmällä riskillä). 

Näytämme asiakkaillemme, miten he voivat ottaa erilaisia menestyskonsepteja eri toimialoilta ja soveltaa niitä omaan liiketoimintaansa. 

Tämä antaa asiakkaillemme suuren etulyöntiaseman omilla markkinoillaan ja SÄÄSTÄÄ SINUA KÄYTTÄMÄSTÄ AIKAA JA RAHAA JOHONKIN, JOSTA ET OLE EDES VARMA, ETTÄ SE TOIMII.

Jos olet kiinnostunut toteuttamaan tämän kaltaisia ratkaisuja liiketoimintaasi ja välttämään yleisiä ja vähemmän yleisiä liiketoimintavirheitä, jotta voit tehdä enemmän voittoa ja nopeuttaa uuden asiakashankinnan saavuttamiseen kuluvaa aikaa...
 Ota yhteyttä niin näytämme sinulle miten voimme auttaa.

Investoi itseesi ja unelmiisi

"Haluatko saavuttaa liiketoiminnallesi uuden tason ja saavuttaa tavoitteesi mahdollisimman nopeasti?

 Liity eksklusiiviseen valmennukseen, joka on tarkoitettu yrittäjille, jotka ovat sitoutuneet paitsi kasvattamaan liiketoimintaansa myös auttamaan muita.

Eksklusiivisessa valmennuksessa saat henkilökohtaista tukea liiketoiminnan kehittämisessä. 

Yhdessä tunnistamme kaikki esteet, jotka estävät sinua kasvattamasta liiketoimintaasi ja luomme sinulle räätälöidyn suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tavoitteet liiketoiminnassasi. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja saat täyden tuen liiketoimintasi kasvattamiseen.


SELKEYS | VARMUUS | ROHKEUS

Strategia

Ensimmäinen askel kehittää liiketoimintaasi, on strategisesti ajatella läpi tarjouksia (mitä myyt), myyntiprosessi (miten myyt sitä) ja mainonnan strategia (miten hankit liidejä & asiakkaita).

Istun alas kanssasi suunnittelemaan ja laatimaan yrityksellesi räätälöidyn lanseeraus- ja skaalautumissuunnitelman, jossa on oikeat tarjoukset, myyntiprosessit ja mainosstrategia, jotta pääset haluamaasi määränpäähän.

Rakentaminen

Konsultointipalvelua, joka tuo sinulle todistetusti toimivat ja parhaat strategiat.
Tutkimme mainoksia - myyntiprosesseja - lanseerausstrategioita ja järjestelmiä, jotka jo todistetusti toimivat, jotta sinun ei tarvitse arvuutella, vaan voit ottaa voittavan strategian heti käyttöösi.
 Autamme sinua rakentamaan voittavia tarjouksia (tuotteita ja palveluita), myyntiprosesseja (miten myyt tarjoamasi tuotteet ja palvelut) ja autamme sinua käynnistämään ja skaalaamaan yrityksesi verkossa ja oikeassa elämässä.

Lanseeraus ja laajennus

Kun tarjouksesi ja myyntiprosessisi ovat valmiina, siirrymme vaiheeseen lanseeraus ja laajennus.
Tässä vaiheessa käynnistämme ja skaalaamme liiketoimintasi verkossa ja oikeassa elämässä.
Haluamme sinun saavan tuloksia nopeasti. Tavoitteenamme on saada sijoittamillesi resursseille (aika, raha, energia) tuotto ensimmäisen 90 päivän aikana työskentelyn aloittamisesta kanssamme. Näin voit sijoittaa lisävoitot takaisin yritykseesi kasvattaaksesi sitä nopeammin samalla kun avaat lisää voittoja ja vapautat aikaa itsellesi.

AUTAmme SINUA VAPAUTTAMAAN YRITYKSESI TÄYDEN POTENTIAALIN

3 KESKEISTÄ OSA-ALUETTA, 
JOIHIN OLEmme ERIKOISTUNut

MITEN SAADA LISÄÄ ASIAKKAITA

UUSISTA LÄHTEISTÄ, JOTTA LIIKETOIMINNAN TULOT TODELLA KASVAVAT.

MITEN MONINKERTAISTAA VOITTO ASIAKASTA KOHDEN

KESKITTYMÄLLÄ VOITTOJEN KASVUN AVAINALUEISIIN, JOTKA OVAT SUORAAN YHTEYDESSÄ LIIKETOIMINTASI TULOKSEEN 

Miten SAAT ASIAKKAAT PALAAMAAN LUOKSESI uudelleen

LUOMALLA LYÖMÄTÖN ASIAKASKOKEMUS JOKA MONINKERTAISTAA ASIAKKAIDESI ELINIKÄISEN ARVON

ILMAISIA RESURSSEJA LIIKETOIMINTASI KASVATTAMISEEN

Veloitukseton

 Vapauta yrityksesi täysi potentiaali uuden Business Solutions sovelluksen avulla 🚀

Sovelluksemme avulla pääset käsiksi arvokkaisiin resursseihin ja asiantuntemukseen milloin ja missä tahansa.
Business Solutions -sovellus on mullistava ratkaisu kiireisille yrittäjille ja yritysten omistajille, jotka haluavat kasvattaa yritystään tuhlaamatta aikaa tai resursseja.
Sovelluksemme tarjoaa sinulle välittömän pääsyn markkinointiin ja liiketoiminnan kasvuun liittyviin näkemyksiin, strategioihin ja resursseihin, jotta voit saavuttaa liiketoimintasi tavoitteet.
Uskomme vahvasti, että liiketoiminta voi kasvaa vain niin pitkälle mitä sen merkittävin rajoitus sallii.
Tätä sovellusta luodessamme ja kehittäessämme, ykköstavoitteemme oli, ja on jatkossa auttaa sinua tunnistamaan ja poistamaan nämä rajoitteet jakamalla oppeja, jotka ovat toimineet erittäin hyvin meidän ja asiakkaidemme kohdalla, jotta voit tehdä enemmän oikeita strategisia päätöksiä ja välttää suurimpia virheitä.
Toimivien ja tehokkaiden liiketoiminnan kasvustrategioiden pitäisi olla jokaisen yrittäjän saatavilla, jonka vuoksi halusimme luoda täysin veloituksettoman sovelluksen, jonka tehtävänä on varmistaa, että sinulla on käytössäsi tarvitsemasi työkalut ja tiedot vapauttaaksesi yrityksesi täysi potentiaali.

STRATEGINEN YHTEISTYÖ

Eksklusiivinen strategia ja toteutuspäivä pääkonttorilla.
5,000€ + Alv

1-ON-1 VIP STRATEGIA PÄIVÄ.
HALUAISITKO VIETTÄÄ PÄIVÄN PÄÄKONTTORILLAMME? JOS HYVÄKSYTÄÄN, SAAT MAHDOLLISUUDEN VIETTÄÄ PÄIVÄN KANSSAMME PÄÄKONTTORILLAMME SALON IOT-KAMPUKSELLA.
SIELLÄ SINULLA ON PÄIVÄN AIKANA TILAISUUS OPPIA HENKILÖKOHTAISESTI, MITEN YRITYS VOIDAAN SKAALATA KÄYTTÄEN  RAJOITUSTEORIAA (MUIDEN TYÖKALUJEN OHELLA).
PAIKAT NÄIHIN SKAALAUTUMISTYÖPAJOIHIN OTETAAN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ.

PÄIVÄN AIKANA, VOIMME AUTTAA SINUA TUNNISTAMAAN OLEMASSA OLEVAT LAAJENTUMISMAHDOLLISUUDET JA ANTAA SINULLE STRATEGIOITA, TYÖKALUJA JA TAKTIIKOITA, JOTTA VOIT VIRTAVIIVAISTAA, MAKSIMOIDA  JA VALJASTAA LIIKETOIMINTASI TÄYDEN POTENTIAALIN.
Jos haluat:
Välttää yleisiä ja vähemmän yleisiä liiketoimintavirheitä, jotta voit nopeuttaa uuden asiakashankinnan saavuttamiseen kuluvaa aikaa.
Saada tehokkaan toimintasuunnitelman, joka on laadittu juuri sinun yrityksellesi ja joka näyttää sinulle kehitysalueet, jotta voit toteuttaa tulokset nopeasti.
Aloita ottamalla yhteyttä joko sähköpostitse tai whatsappilla ja voimme varata sopivan keskusteluajan. Voit myös tietysti soittaa suoraan numeroon 050 304 0001.

1-ON-1 VALMENNUS (6-12 KUUKAUTTA) 50 000€ - 100 000 € + Alv

1-ON-1 COACHING 6 - 12 kuukautta. 
KUUKAUSITTAINEN 1-ON-1 VIP-PÄIVÄ 12 KUUKAUDEN AJAN (VIRTUAALISESTI TAI PÄÄKONTTORILLAMME). +
SUORA SÄHKÖPOSTI- JA WHATSAPP-YHTEYS 6 - 12 KUUKAUDEN AJAN, JONKA AVULLA SAAT JATKUVAN TUEN LIIKETOIMINTASI KASVATTAMISEEN.

Kaikki on helpompaa, kun sinulla on suunnitelma.
Kun aloitat toimiviksi todetuilla tekniikoilla, järjestelmillä, prosesseilla ja toimintamalleilla, voit nopeasti toteuttaa mikä todella toimii.
Se tarkoittaa, että lyhennät päivien, viikkojen ja kuukausien arvailut ja epäonnistumiset, ja voit siirtyä suoraan kohti kestävää tulovirtaa, jonka varaan voit rakentaa.
KASVU EI TAPAHDU PELKÄLLÄ OPPIMISELLA. SE TAPAHTUU, KUN TOTEUTAT OIKEITA STRATEGIOITA TEHOKKAASTI, REAALIAJASSA.
Meillä on jonotuslista, joten jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, varaa ensiksi VELOITUKSETON 45 MIN STRATEGIA KESKUSTELU päästäksesi jonoon. Keskustelemme tavoitteistasi, unelmistasi, vahvuuksistasi, heikkouksistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua pääsemään haluamaasi määränpäähän.

WE PARTNER, INVEST AND SCALE GREAT COMPANIES.

BECOME A PORTFOLIO COMPANY

Olemme aina innostuneita löytämään ja investoimaan loistaviin yrityksiin. On inspiroivaa nähdä, kuinka yritykset, joita olemme tukeneet, kasvavat ja kehittyvät nopeasti.
Jos koet, että yrityksesi voisi hyötyä asiantuntemuksestamme ja haluat meidän tutustuvan siihen, olen täällä auttaakseni. Ota yhteyttä sähköpostitse tai WhatsAppilla, niin keskustellaan siitä, miten voimme yhdessä auttaa yritystäsi kasvamaan ja saavuttamaan sen täyden potentiaalin.
MITÄ ASIAKKAILLAMME OLI SANOTTAVANAAN TYÖSKENTELYSTÄ KANSSAMME.
"yli 105 000 euroa kuukaudessa) Kaikille miettiville, kuinka onnistuin, lopetin tekosyiden keksimisen ja panostin täysillä."

Sami

"Suurin virhe, jonka olen koskaan tehnyt, oli se, että pelkäsin ja odotin niin kauan kuin odotin."

Heidi

"30 000 € 35 päivässä ilman mainoskuluja. Tee itsellesi palvelus ja lähde täysillä mukaan"

Kalle

"Lisäämme 15-30 uutta jäsentä joka kuukausi. Aivan mahtavaa"

Saana

"Vaikeudesta maksaa laskuja, huikeaan 42 000 € kuukausitulokseen."

Katri

" Ymmärsin aivan liian myöhään että jos pystyisit tekemään kaiken yksinäsi, olisit todennäköisesti jo tehnyt sen."

Jussi

" Vajaasta 5 000 euron kuukausista, uskomattomiin 20 000 euroon kuukausiin
Älä pelkää hakea apua, kun tunnet olevasi jumissa liiketoiminnassasi."

Tony

HALUATKO KASVATTAA LIIKETOIMINTAASI?

TAVOITTEemme on...

investoida aikaa yrityksesi kasvattamiseen ja antaa tehokkaita ratkaisuja, joilla kasvatat tulojasi ja jotka auttavat sinua ymmärtämään kriittiset tekijät, jotka vaikuttavat liiketoimintaasi juuri nyt, ja sitten kohdistaa ne uudelleen liiketoimintastrategiaan joita tarvitset kilpailemiseen ja innovointiin kun olemme siirtymässä yhteen kaikkein myrskyisimmistä liiketoimintailmastoista vähään aikaan.
Jos haluat tehdä yhteistyötä kanssamme liiketoimintasi tuloksen parantamiseksi ja markkinointistrategian kehittämiseksi ja toteuttamiseksi. Tarkoittaen, että todistamme jatkuvasti arvomme ja kasvatamme tulostasi, tai voit hankkiutua meistä eroon, ilman mitään ehtoja.
 Olemme varmoja kyvystämme tuottaa voittoa yrityksellesi tietoon perustuvalla markkinointistrategialla - ja olemme innokkaita näyttämään sinulle, miten voit hyödyntää keskeisiä oivalluksia, todistettuja tekniikoita, järjestelmiä, prosesseja ja toimintatapoja, 
joiden avulla...
SAAT LISÄÄ ASIAKKAITA 
 MONINKERTAISTAT VOITTOSI ASIAKASTA KOHDEN 
SAAT ASIAKKAAT PALAAMAAN LUOKSESI UUDELLEEN

VASTAUkSIA YLEISIIN KYSYMYKSIIN

 Miksi voin ottaa yhteyttä vain WhatsAppin tai sähköpostin kautta?
Valintamme viestiä yksinomaan WhatsAppin ja sähköpostin välityksellä johtuu merkittävästä havainnosta, jonka olemme tehneet tutkiessamme sekä omia että muiden yritysten asiakkaita.

Olemme tunnistaneet yhteisen piirteen menestyneimpien asiakkaiden keskuudessa. Sen lisäksi, että he ovat aina etsimässä neuvoa ja esittämässä kysymyksiä sekä omaavat vahvan halun oppia ja kasvaa, valmiita ottamaan riskejä ja kohtaamaan haasteita avoimin mielin, kaikki heistä olivat lähes poikkeuksetta olleet valmiita käyttämään hieman aikaa ottaakseen yhteyttä joko soittamalla, WhatsAppin tai sähköpostin kautta, vaikka tarjolla olisi ollut myös nopeampi, yksinkertaisempi yhteydenottotapa.

Rajoittamalla yhteydenpitomme puhelimeen, WhatsAppiin ja sähköpostiin olemme luoneet yksinkertaisen mutta tehokkaan suodattimen.

Tämä strategia auttaa meitä tunnistamaan ja investoimaan henkilöihin, jotka ovat tosissaan parantamassa elämäänsä ja olemme voineet varmistaa, että energiamme ja resurssimme käytetään niiden auttamiseen, jotka ovat aidosti sitoutuneet tekemään muutoksia ja saavuttamaan tavoitteensa.

Vaikka olisikin hienoa pystyä auttamaan kaikkia, ajan ja resurssien käyttäminen sellaisten henkilöiden kanssa, jotka eivät ole valmiita ryhtymään toimiin ja käyttämään aikaa oman onnistumisensa eteen, vähentää kykyämme tukea niitä, jotka ovat todella valmiita tekemään kaikkensa ja näkemään todellisia muutoksia elämässään.

Vaikka se saattaa tuntua vähäiseltä erolta, tämä lähestymistapa on osoittautunut merkittäväksi eroksi asiakkaiden tuloksiin. WhatsApp ja sähköposti mahdollistavat myös nopeat ja tehokkaat keskustelut reaaliajassa, samalla kun voimme antaa kattavia vastauksia ja pitää yllä viestintää tarvittaessa. Tämä lähestymistapa auttaa meitä varmistamaan, että jokainen yhteydenotto käsitellään huolella ja yksilöllisesti, tarjoten sinulle parhaan mahdollisen tuen ja neuvonnan.


 Onko Yritykseni Liian pieni toimija?
Ei, yrityksesi koko ei ole este palveluillemme. Päinvastoin, meidän tehtävämme on auttaa yrityksiä kasvamaan, riippumatta niiden nykyisestä taloudellisesta tilanteesta.
Avainasiana tässä ei ole se, paljonko rahaa yritykselläsi on alussa, vaan se, kuinka tehokkaasti voimme implementoida järjestelmiämme yrityksessäsi. Emme keskity siihen, paljonko rahaa ja resursseja jollakulla on; keskitymme siihen, kuinka paljon rahaa voimme auttaa heitä tekemään. Tämä lähestymistapa on mahdollistanut monien yrittäjien ostamaan takaisin heidän aikansa ja tarjoten mahdollisuuden kasvaa ja menestyä alasta ja tilanteesta riippumatta.

 Miksi tarvitsen Business mentoria ja mitä hyötyä siitä on?
Kaikilla meillä on vuorokaudessa samat 24 tuntia. Ainoa ero menestyneissä ihmisissä, jotka vaikuttavat olevan vuosia edellä on se, että he ovat keksineet, miten he voivat hyödyntää tuota vuorokautta tehokkaammin kuin muut. Liiketoiminnassa, joka on yksi maailman kilpailluin laji, menestyminen ei ole yksinäinen matka. Mieti kaikkia menestyneitä ihmisiä, millä tahansa alalla - huippu-urheilijoita, liikemiehiä, taiteilijoita, näyttelijöitä, vaikutusvaltaisia johtajia, jokainen heistä luottaa suorituskykynsä huipulla valmentajaan. 
Kyse ei ole vain siitä, että joku opastaa heitä, vaan siitä, että heillä on yhteistyökumppani, jonka kanssa he voivat hioa strategiaansa, löytää tietoa, optimoida suoritustaan ja ylittää rajojaan. Kun siis kyseenalaistamme yritysvalmentajan tarpeellisuuden, kannattaa pohtia: Jos maailman parhaat millä tahansa alalla pitävät valmennusta arvokkaana, miksi liike-elämässä asia olisi jotenkin toisin? Niinkin kilpaillulla alalla kuin liike-elämässä, valmentaja ei ole ylellisyyttä, jonka saa huipulla, vaan menestyksen kulmakivi, kun olet matkalla. Mentori opastaa sinua näkemään näkymättömiä asioita, haastamaan rajasi ja navigoimaan kasvun ja strategian monimutkaisissa kysymyksissä. Voisitko saavuttaa menestystä yksin? Mahdollisesti, mutta kysymys kuuluukin, kuinka paljon olet valmis uhraamaan aikaasi sen saavuttamiseen.

 Mistä Tiedän Että Tämä Tulee Toimimaan Minulle? 
Monet meistä pohtivat tätä kysymystä, ja se on ymmärrettävää. Vastaus alkaa määritelmälläsi menestyksestä. Kukaan meistä ei halua kohdata epäonnistumista. On tärkeää muistaa, että matka menestykseen – unelmiesi saavuttaminen – kulkee usein epäonnistumisten kautta. Juuri tämä pelko epäonnistumisesta pitää meidät paikoillamme ja estää meitä usein tarttumasta mahdollisuuksiin, jotka voisivat viedä meidät eteenpäin.
Ajattele vertausta henkilökohtaiseen kuntosalivalmentajaan. Jos palkkaat itsellesi personal trainerin ja kysyt, voitko luvata, että tulen huippukuntoon ja saavutan tavoitteeni palkkaamalla sinut, vastaus riippuu suuresti sinun omasta sitoutumisestasi. Vaikka saisit käyttöösi maailman parhaat laitteet, harjoitusohjelmat ja ruokavaliot, niiden teho riippuu omasta panoksestasi prosessiin.
Jos et ota aktiivista roolia ja sitoudu prosessiin, on hyvin todennäköistä, ettei prosessi tuota toivottuja tuloksia. Toisaalta, jos olet valmis panostamaan, on erittäin vaikeaa epäonnistua.
Käytännössä ainoa varma tapa epäonnistua on lopettaa yrittämästä ja pysyä paikoillaan. Tästä syystä ainoa ihminen maailmassa, joka voi varmuudella luvata sinulle joko onnistumisen tai epäonnistumisen, olet sinä.
Tämä kysymys ja siihen liittyvät pelot ovat luonnollisia. On tärkeää muistaa, että epäonnistumiset ja virheet ovat osa oppimisprosessia. Ne ovat askeleita matkalla kohti suurempaa onnistumista. Kukaan meistä ei ole immuuni epäonnistumisille, mutta suhtautumisemme niihin määrittää, kuinka pitkälle pääsemme. Meidän tehtävämme on auttaa sinua välttämään virheitä, saamaan aikasi takaisin ja tukemaan sinua tällä matkalla tarjoamalla strategioita, työkaluja ja oivalluksia, jotka auttavat sinua ylittämään esteet ja saavuttamaan tavoitteesi.

 Kuinka paljon aikaa minun täytyy investoida jotta voin nähdä tuloksia?
Ymmärrämme, että aika on yrittäjille arvokas resurssi, ja siksi pyrimme ohjeistamaan tehokkaan ajanhallinnan merkityksestä. Suosittelemme varaamaan 2-4 tuntia viikossa liiketoimintasi eteenpäin viemiseen. Tästä, 1-2 tuntia viikossa kannattaa käyttää strategian suunnitteluun, uuden oppimiseen ja osallistumiseen erilaisiin puheluihin. Toiset 1-2 tuntia viikossa olisi hyvä käyttää asioiden toteuttamiseen ja projektien konkreettiseen edistämiseen.
On tärkeää huomioida, että investoimasi ajan määrä voi tietenkin vaihdella halusi ja nykyisen tilanteesi mukaan. Tehokkuus ei tarkoita pelkästään kovaa työtä; se tarkoittaa oikeiden, liiketoimintasi kannalta merkittävimpien asioiden parissa työskentelyä. Tämä merkitsee keskittymistä yrityksesi keskeisiin rajoitteisiin ja strategista ajan käyttöä siellä, missä se tuottaa eniten tulosta.
Muista, että kyse ei ole vain ajasta, jonka investoit, vaan myös siitä, miten keskität ponnistelusi. Kun tunnistat ja keskityt niihin alueisiin, jotka vaikuttavat liiketoimintaasi eniten, voit nähdä merkittäviä tuloksia pienemmälläkin ajankäytöllä. Oleellista on löytää tasapaino oppimisen, suunnittelun ja toteutuksen välillä, jotta voit maksimoida panostustesi vaikutuksen.

 Mitä Eroa Sovelluksella ja palveluilla On Kaikkeen Muuhun Tarjolla Olevaan?
Suurimpana erona moniin markkinoilla oleviin tuotteisiin ja palveluihin, jotka keskittyvät vain yhteen tiettyyn näkökohtaan, me ymmärrämme, että menestyksen saavuttaminen vaatii paljon enemmän kuin vain yhden asian oikein tekemisen. Sovelluksemme ja palvelumme keskittyvät kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan kasvujärjestelmään, joka yhdistää liiketoiminnan tärkeimmät osa-alueet yhtenäiseksi rakenteeksi.

Me keskitymme tarjoamaan oikean suunnitelman, työkalut ja tuen menestyksen saavuttamiseksi. Tämä tarkoittaa, että emme vain katso yksittäisiä osa-alueita erillisinä palasina, vaan ymmärrämme, kuinka kaikki liiketoiminnan osa-alueet toimivat yhdessä tuottaakseen parhaan mahdollisen tuloksen. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä kasvamaan kokonaisvaltaisesti, tarjoten samalla selkeän polun menestykseen kattavien suunnitelmien, tehokkaiden työkalujen ja jatkuvan tuen kautta.

 Onko Sovellus ja Toimintasuunnitelman kartoitus puhelu todellakin Maksuton?
Kyllä, Toimintasuunnitelman kartoituspuhelu sekä sovellus on täysin maksuton. Syy tähän on yksinkertainen:
Strategiapuhelumme tavoitteena on tarjota ratkaisu tilanteeseen, jossa tunnet olevasi jumissa yrityksesi kanssa, työskennellen väsymättä, mutta et saavuta haluamiasi tuloksia. Tämä kokemus herättää usein kaksi vallitsevaa tunnetta: toivottomuus ja ahdistus.

Toivottomuuden tunne syntyy usein risteyksessä ollessasi, kun tunnet olevasi eksyksissä ilman selkeää suuntaa, eläen tietämättömyydessä siitä, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Tämä tunne juontaa juurensa valintojen puutteesta, joka käytännössä on vain aukko tietämyksessä. Onneksi toivottomuus usein hälvenee, kun edessäsi on konkreettisia vaihtoehtoja valittavaksi, ja tämä on mahdollista saavuttaa oppimisen kautta.

Ahdistuksen tunne puolestaan ilmenee, kun kohtaat ylivoimaiselta tuntuvia valintoja tavoitteidesi saavuttamiseksi, mutta päätöksenteko tuntuu halvaannuttavalta.

Strategiapuhelumme tarjoaa sinulle tilaisuuden pysähtyä hetkeksi, hengittää ja saada selkeä suunta eteenpäin. Tarjoamme konkreettisia toimintasuunnitelmia, selkeytämme valintojasi ja annamme sinulle työkalut ja tiedot, joilla voit itsevarmasti kohdata ja tehdä tarvittavat päätökset.

Strategiapuhelu on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat edetä nopeammin. Käymme läpi yrityksesi tilanteen, tunnistamme esteet, jotka hidastavat edistymistäsi, ja annamme sinulle toimintasuunnitelman, joka auttaa saavuttamaan tuloksia ja pääsemään eteenpäin mahdollisimman pian. Lopputuloksena tiedät tarkalleen, mihin keskittyä viedäksesi yrityksesi tavoitteita eteenpäin.

Toisinaan yrityksen perustajat sanovat: "Tämä on loistava suunnitelma, haluaisin teidän auttavan sen toteuttamisessa ja lädemme siitä eteenpäin.

Jos et koe näin, ei huolta. Saat silti selkeät seuraavat askeleet siitä, mitä sinun tulee tehdä viedäksesi yrityksesi seuraavalle tasolle.

Vastaanotamme päivittäin lukuisia yhteydenottoja, ja vaikka haluaisimmekin auttaa kaikkia henkilökohtaisesti, meillä ei yksinkertaisesti ole siihen kapasiteettia. Tämän vuoksi loimme sovelluksen, josta voit lähettää kysymyksiä ja löydät vastauksia joihinkin polttaviin kysymyksiin ja yleisimpiin haasteisiin. 
Sovelluksemme tarjoaa kattavan tietopankin, sekä tukea kartoituspuhelussa tehdylle suunnitelmalle. Se auttaa sinua navigoimaan liiketoimintasi haasteiden ja mahdollisuuksien läpi, vaikka emme pystyisikään tällä hetkellä tarjoamaan henkilökohtaista apua.

Copyright 2024 tomaslaaksonen.com . All rights reserved.